Izvrstan interijer

Stan od 49 četvornih metara

Uvijek je zanimljivo vidjeti kako vlasnici malih stanova kreativno iskorištavaju prostor koji im je na raspolaganju i dodaju mu nove četvorne metre, stvaraju nove zone i prostorije. Gradnja niskih platformi, visećih galerija ili cijelih struktura samo je dio mogućnosti kojima se možemo nadahnuti. Stan na fotografijama odličan je primjer kako u interijeru može izgledati samostalno izgrađena struktura koja u unutrašnjosti skriva garderobu s ormarom, a na vrhu prostor spavaće sobe do koje se dolazi stepenicama.

Stan se prostire na ukupno 49 četvornih metara, s jednom većom prostorijom, kupaonicom i odvojenom kuhinjom.

U hodniku je zanimljiv dodatni prostor za odlaganje u stropu. Dnevna soba osunčan je prostor s udobnim sivim naslonjačem, kožnom foteljom, ugradbenim policama i izrađenom strukturom koja u sebi skriva prostrani ormar i udobnu spavaću sobu.




Kuhinja je u uskom i dugom prostoru u koji je smješten i stol s četiri stolice. Ima izlaz na balkon na dvorišnoj strani. Dojmljiv detalj u blagovaonici je zelena tapeta s biljnim uzorkom koja se u kombinaciji sa zelenim mozaikom na kuhinjskoj pozadini posebno ističe u odnosu na ostatak kuhinje koji se sastoji od bijelih kuhinjskih elemenata i bijelo obojenih zidova.


Kupaonica s tušem obložena je bijelim pločicama na zidovima i stropu te je jednostavno uređena. Izvrstan interijer, zar ne?


Izvor: Vasastansmaklarna.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 06:58