Dvoetažni stan koji osvaja

Stan od 63 četvorna metra na dvije etaže

 

Projektiranje i uređenje stana nikad nije jednostavno i uvijek predstavlja izazov, posebno kad od derutnog prostora treba stvoriti kvalitetno uređen stan od 63 četvorna metra čijim će izgledom svi ukućani biti zadovljni. Upravo se pred takvim izazovom našla mlada obitelj koja je odlučila dva manja stana spojiti u jedan dvoetažni koji će biti prozračan, svijetao, ugodan i maksimalno iskorišten životni prostor. No, krenimo redom.

Već na prvi pogled jasno je da je prostor vrlo lijepo organiziran. Mali hodnik na samom ulazu u stan vlasnicima nudi dvije mogućnosti: ostanak na donjoj etaži namijenjenoj za druženje, na kojoj se nalaze moderna bijela kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak, ili odlazak na drugu etažu, u intimniji prostor gdje su smještene spavaće sobe i kupaonica.

Dva su prostora povezana jednostavnim i lijepim drvenim stepenicama koje elegantno ulaze iz donjeg prostora u gornji, stvarajući jedinstvenu cjelinu.

Iako je interijer smješten u staroj zgradi, prostor je vrlo lijepo organiziran, a izvorni elementi poput ciglenih zidova i visokih stropova skladno su komponirani s modernim namještajem. Tamni drveni podovi dominiraju, a kao savršen kontrast postavljene su zidne tapete sa škotskim uzorkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:59