INTERIJER UREĐEN ZA MLADI PAR

Stan prilagođen životu u gradu

Interijer od 48 kvadrata kojem ništa ne nedostaje

Kako će stan biti dizajniran ovisi o željama i mogućnostima vlasnika, arhitektima i dizajnerima, ali i o njihovoj međusobnoj komunikaciji. Bez dobre komunikacije i povjerenja između investitora i izvođača projekta teško je dizajnirati interijer kojim će svi biti zadovoljni. No, kada se jednom dogodi taj “klik”, krajnji rezultat gotovo je uvijek zavidan interijer koji svi rado pokazuju. Takav je i ovaj stan u Dnjepropetrovsku koji vam u nastavku želimo pokazati, a iza čijeg izgleda stoji dizajner Aleksej Stepanov.

Stan je dizajniran za mlad, zaposlen par koji život konzumira punim plućima. Velik je 48 četvornih metara i zapravo je u potpunosti prilagođen urbanom načinu života. Otvoreni tlocrt kuhinje koja je povezana s dnevnim boravkom bez mnogo pregrada, ali s dovoljno polica i ugradbenih ormara u potpunosti zadovoljava potrebe stanara. Kuhinjski šank zamišljen je kao prostor za pripremu jela, ali i za njihovo konzumiranje.

Detalj koji nam se posebno svidio je veliki akvarij koji odražava osobnost i sklonosti vlasnika te u ovaj neupadljivo uređen interijer unio malo boje, ali i dinamike. Inače, ovaj stan ima jako puno zanimljivih dizajnerskih rješenja.

Izvor: Home Designing

Vizualizacija: Aleksej Stepanov

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:50