Decentno i romantično uređenje

Stančić od 27 kvadrata

 

U svega 27 četvornih metara prostora smjestio se ovaj romantični i udobni dom idealan za studenticu ili mladi par koji voli svijetle prostore i decentno uređenje. U stanu se dnevni boravak i spavaća soba nalaze u istoj prostoriji, a kupaonica i kuhinja odvojene su od glavnog prostora.





Dnevni boravak uređen je u skladu s aktualnim trendovima pa je tako glavni komad namještaja, odnosno veliki kauč koji dominira prostorijom presvučen tkaninom zagasito ružičaste boje i ukrašen baršunastim jastučićima koji se javljaju i u spavaćoj sobi. Boravak je jednostavno namješten pa se tako osim spomenutog kauča u njemu nalazi tek duži stolić za kavu.


Nasuprot dnevnog boravka nalazi se kutak koji u potpunosti ispunjava bračni krevet, a dodatno ga definira nježna cvjetna tapeta koja ga vizualno odvaja od ostatka. Oni zidovi koji nisu ukrašeni tapetom obojeni su u svijetlosivu boju koja predstavlja odličnu podlogu za tek par pomno odabranih zidnih ukrasa. Kraj boravka se nalazi izlaz na prostrani balkon koji vlasnicima služi za uživanje u lijepom vremenu, ispijanje kave i druženje.





Mala kuhinja nalazi se u drugom kutu prostorije, djelomično je skrivena od pogleda i može se zatvoriti, a opremljena je velikim bijelim kuhinjskim ormarićima kako bi se prirodna svjetlost odbijala od fronti i stvorila dojam prozračnog prostora koji je veći nego što zaista jest.



Kuhinjska pozadina se jedina ističe svojim sjajnim bordo pločicama u obliku krupnijeg mozaika koje stvaraju izvrstan kontrast bjelini ostatka kuhinje.


Kupaonica je jednostavna i mala, a zanimljiva je zato što u njoj nema tuš-kade pa tako vlasnici stoje direktno na podu prilikom tuširanja. Slatko i ležerno uređenje!


Izvor: Fastighetsbyran

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:42