'50 NIJANSI SIVE' U DOMU

Stančić od 40 kvadrata koji zrači osobnošću

 Planete Deco.fr
Siva boja još je uvijek kraljica interijera, a ovaj stan u to će vas i uvjeriti!

Tko kaže da siva i crna boja u interijerima moraju nužno biti sterilne, dosadne i nedovoljno 'živahne'? Danas vas vodimo u jedan od onih stanova koji će vas uvjeriti u suprotno i osvojiti svojim uređenjem koje je, sve samo ne dosadno i jednolično.

Ovaj dvosobni stan od 40 kvadrata sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, spavaće sobe i kupaonice, a u cijelom interijeru prevladava prvenstveno siva boja sa crnim i ponekim pastelnim akcentom.

Dnevni boravak funkcionalno je spojen s kuhinjom i blagovaonicom crne boje, a sve je u pomalo tamnom tonu. Ono što se posebno ističe u cjelokupnom interijeru jesu ružičasti stolci i viseća dekorativna svjetiljka. Bez obzira na to što u stanu prevladavaju tamnije boje, one ipak nisu vizualno smanjile prostor već su pridonijele da stan izgleda sofisticirano te vrlo moderno.

U spavaćoj sobi prevladavajuća siva boja savršeno je 'ukomponirana' sa ružičastom bojom na zidovima, a zagasite nijanse idealno izgledaju u ovoj prostoriji nešto manje kvadrature.

Kako bi u spavaćoj sobi osigurali što veću količinu prirodne svjetlosti, dizajneri su se poslužili velikom bijelom zavjesom. Nikako ne smijemo zaboraviti ni slike na zidovima koje cijeli ugođaj u sobi čine potpunijim.

Sve fotografije stana možete pogledati u galeriji.

Izvor i foto: Planete Deco.fr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:44