StoryEditor
COOL MJESTO

Studio 56: 56 kvadrata na kućnom broju 56

Trgovina dodacima za dom u koju ćete se zaljubiti. Iako nemamo ništa protiv velikih centara, kupnja u malom butique dućanu u središtu Zagreba ima posebnu čar. Zavirite s nama u ovaj raj za dekoracije

  • INFO: trgovina Studio 56
  • ADRESA: Zvonimirova 56,  Zagreb
  • VLASNICI: Sanja i Filip Ivošević
  • WEB: www.studio56.net
  • FACEBOOK: Studio 56
  • INSTAGRAM: @studio56hr
  • KONTAKT: 01/2018-785, 095/3749-491
 

Jedan lijep i malo drugačiji dućan s dodacima za dom pronašli smo u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici 56. Iako nemamo ništa protiv velikih centara, kupnja u manjem boutique dućanu u centru grada ima posebnu čar. Porazgovarali smo s vlasnicima Sanjom i Filipom Ivoševićem i zavirili u asortiman trgovine Studio 56.

 

- Mi smo Palidis d.o.o., obiteljska tvrtka osnovana u listopadu 2018. godine. Svoju prvu poslovnicu Studio 56 otvorili smo 6. studenoga u poznatoj Zvonimirovoj ulici u Zagrebu. Bavimo se uređenjem i dekoracijama doma te izradom kovane galanterije i ostalih detalja koji čine dom toplijim i ugodnijim - počinju svoju priču Ivoševići i dodaju kako se ideja rodila spontano.

- Dugogodišnjim radom u trgovini dekorativnim artiklima, osluškujući potrebe kupaca odlučili smo ponuditi nešto novo, unikatno i originalno, ono što kupci traže, a što je nedostajalo u sličnim trgovinama. Spojili smo iskustva i potrebe tržišta s ponudom dobavljača i nas kao proizvođača - objašnjavaju vlasnici.

 

 

Lokacija je frekventna nadomak centru grada, u zoni gradskog prijevoza, s dostupnim parkingom, a nasuprot trgovine nalazi se tramvajska stanica. Sama trgovina je lijepo i ukusno uređena, a to je zasluga samih vlasnika dok je za izradu namještaja zaslužna tvrtka INDEA Concept.

 

MALA EUROPA

- Jako smo zadovoljni njihovim radom te s njima surađujemo i danas. Željeli smo prostor urediti toplo i ugodno kako bi se kupci osjećali kao doma. Detalji su ti koji ostavljaju dojam, primjerice naša masivna ulazna vrata. U prostoru prevladavaju drvo, staklo, porculan i keramika te je uređen u moderno-rustikalnom stilu - objašnjavaju Sanja i Filip.

U ponudi imaju dekoracije i darove za sva godišnja doba i blagdane, a prvenstveno za Uskrs i Božić. Dio asortimana - primjerice, sitni pokloni, pljoske svih dimenzija, lule i e-upaljači- namijenjen je muškoj populaciji.

- Imamo i ukrasne vaze od stakla iz Poljske i keramike iz Portugala, zatim svijećnjake i mirisne svijeće poljskih dobavljača, češki porculan, čaše i dekantere te pribor za jelo proizveden u Njemačkoj.

U ponudi su vaze od  stakla iz Poljske i keramike iz Portugala,  češki  porculan i čaše, te njemački pribor za jelo

 

PO NARUDŽBI

Tu su i stolnjaci hrvatskih proizvođača te ono što bismo posebno istaknuli i što nas razlikuje od ostalih dućana: naši proizvodi, ručno kovana galanterija i sitni namještaj poput stolića - ističu vlasnici i dodaju kako imaju i proizvodnju po narudžbi. - Naglašavamo drvena klizna vrata s ručno kovanim okovima koje možete vidjeti u našem prodajnom prostoru, a kao što smo već naveli, u suradnji s INDEA Conceptom nudimo i izradu namještaja po mjeri. Kupcima nudimo individualni pristup te mogućnost da sami dizajniraju pojedini komad namještaja i, naravno, savjetujemo ih pri odabiru detalja za uređenje doma i ureda - zaključili su Sanja i Filip Ivošević.

 

 

Foto: Biljana Blivajs/HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2020 23:44