MALO, A JEDNOSTAVNO

Studio apartman od 20 kvadrata s djelomično odvojenom kuhinjom

Danas vas vodimo u predivan mali stan s djelomično odvojenom kuhinjom, idealan za život jedne osobe ili bračnog para

Prostor u koji vas vodimo danas svijetao je i prozračan te naprosto odiše elegancijom. Uređen je prepoznatljivim skandinavskim stilom, a smjestio se u mirnom dijelu Göteborga, u Švedskoj. U interijeru koji iznosi tek 20 kvadrata dominiraju svijetli, bijeli tonovi pojačani drvenim detaljima koji savršeno pristaju ovom minijaturnom domu koji ima sve što je potrebno za život jedne osobe ili para.

Raspored prostorija u studiju je funkcionalan, a sastoji se od uskog hodnika, djelomično odvojene kuhinje, blagovaonice povezane s dnevnim boravkom te popločenom kupaonicom s tuš-kabinom. Osim izvrsnog uređenja s mnoštvom lijepih detalja prostor ima i dovoljno ormara i polica za smještaj stvari.

Ovaj besprijekorno uređeni stan nalazi se u starijoj stambenoj zgradi, sagrađenoj još davne 1929. godine. Unatoč maloj kvadraturi, dizajneri su dali sve od sebe i uspjeli postignuti da dotad dosadan te pomalo skučeni prostor (razumljivo s obzirom na to koliko kvadrata ima) postane savršeno, praktično i funkcionalno mjesto za život.

Sve fotografije stana pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Alvhem.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 15:30