Za odmor iz snova

STVORENA ZA UŽIVANJE Drvena kuća u Mirkopolju nedaleko od Zagreba građena u Honka stilu

Sve ono o čemu smo čitali u bajkama, pretočeno je u stvarnost…

Drvena kućica građena u Honka stilu, u malenom mjestu Mirkopolje, svega 60 km od Zagreba, jedno je sasvim jednostavno, no nadasve inspirativno mjesto za odmor. Svojim bajkovitim interijerom i eksterijerom predstavlja pravi bijeg od stvarnosti, o kojem svi ponekad sanjamo.

Daleko od svakodnevne gradske gužve, prometa, užurbanog načina života, idealno je mjesto za punjenje baterija u čarobnoj prirodi. Ondje je sve ono o čemu smo čitali u bajkama, pretočeno u stvarnost…

Uz idilično okruženje prekrasnih šuma, vlastitog potoka te neposredne blizine rijeke Kupe, unutar okućnice, koja se prostire na više od 3000 m2, svoje su mjesto pronašli i voćnjak, uređene staze, vrt, dva platoa za ribolov te vlastito kupalište za osvježenje u vrućim ljetnim danima. Predivne šume za pješačenje, golf teren, biciklističke staze, vinske ceste – Vivodina i prelijepi slapovi i parkovi u Karlovcu, samo su dio aktivnosti koje će zasigurno oduševiti sve posjetitelje, posebice one avanturističkog i znatiželjnog duha. Mjesto je ovo koje slavi kvalitetu života, ekološku osviještenost i sjedinjenost uma, duha i tijela, gdje se moderna tehnologija i arhitektura savršeno spajaju s ekološkom izgradnjom i mirnim okruženjem. Stoga si ove godine priuštite odmor na kojem ćete biti potpuno relaksirani i ispunjeni.

Za sve dodatne informacije i detalje možete kontaktirati: Anitu Tucek - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 18:02