TRK NA KIOSKE

JOŠ SAMO DANAS POTRAŽITE NA KIOSCIMA NOVI BROJ MAGAZINA D&D Ne propustite nabaviti primjerak svog omiljenog magazina

Zanima vas kako prenamijeniti garažni prostor u moderno mjesto za ugodan život? Razgovarali smo sa stručnjacima i imamo sve odgovore!

Znate li što imaju zajedničko Amazon, Apple, Disney, Google, Nirvana, Ramonesi i Buddy Holly? Svi su svoj nevjerojatni put počeli na sličnom mjestu. U garaži!

Upravo to je i glavna tema kojom se bavimo u ovom broju, ali ovaj put nećemo se posvetiti limenim ljubimcima već garažama koje su prenamijenjene u nešto drugo: životni prostor, apartmane za najam, glazbeni studio ili pak umjetnički atelje! Uz naše stručne suradnike, arhitekte, pravnike i građevinare donosimo vam baš sve što trebate znati ako želite svoju garažu prenamijeniti u nešto drugo, a posjetili smo i čak šest sjajnih primjera u cijeloj Hrvatskoj koji će vas oduševiti sjajnim transformacijama. Uz njih, vodimo vas i u dva divna interijera: opuštajuću kuću za odmor Laganini u Samoboru i stan u obiteljskoj kući na otoku Čiovu jedne od najboljih domaćih Instagram blogerica, Anite Radić s profila @simplicity_with_annie_decor.

Tu su i naše stalne shopping patrole koje će vas inspirirati za ljetne preinake po domu, a ni naš veliki fotoeditorijal stilskog, kraljevskog namještaja neće vas ostaviti ravnodušnima. Mislimo da smo ovaj put nadmašili sami sebe, jer smo najbolje komade iz domaćih trgovina smjestili u ambijent zamišljenog napuštenog dvorca.

Sjajna domaća kreativka Martina Šimunković iz brenda Koogle u rubrici “Uradi sam” po koracima će vam pokazati kako napraviti očaravajuću instalaciju od stare kašete i cvijeća, a u rubrici Made in Croatia upoznat ćete cure iz Double Trouble Dog Boutiquea koje izrađuju sasvim posebne stvari za čovjekove najbolje prijatelje. To i još mnogo drugih zanimljivih tema pročitajte sutra (nedjelja, 17. 6.) u novom broju D&D-a koji izlazi uz Jutarnji list. Naravno, i dalje nas pratite na društvenim mrežama Facebooku D&D - Dom i Dizajn i Instagramu domidizajn, a klikamo se i na webu www.domidizajn.hr.

Uživajte u novom broju. Nadamo se da ćemo vas inspirirati i zabaviti. Uživajte!.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 12:30