GRAND PRIX

Danas u magazinu D&D doznajte tko su finalisti natječaja

Domaće arhitektice i arhitekti odabrali su najbolje projekte. U novom broju magazina D&D objavit ćemo odabrane objekte, a glas za pobjednike od sutra, 21. listopada 2018., možete dati i vi, naši dragi čitatelji

U petak 12. listopada točno u podne završila je mogućnost prijave na nagradni natječaj D&D Grand Prix.

Naš stručni arhitektonski žiri u sljedećem sastavu: Otto Barić (Otto Barić & Partner Architecture Zagreb - Doha), Ante Nikša Bilić (Studio Ante Murales), Tomislav Ćurković (Dva arhitekta), Robert Križnjak (Arhitektonski studio Križnjak), Kata Marunica (NFO), Alan Leo Pleština (PULS*AR), Saša Randić (Randić i suradnici), Mia Roth (Arhitektonski ured Roth i Čerina), Andrija Rusan (Rusan arhitektura) i Nikica Tabain (Gradit) odmah nakon završetka prijava na Zagrebačkom velesajmu u sklopu sajma Ambienta, odabrao je deset finalista u obje kategorije. Žiri se složio da su ovogodišnje prijave doista bolje od očekivanja te je bilo teško odabrati najbolje. Detaljno su se pregledale sve fotografije i opisi pristiglih nekretnina te je uz puno argumentiranja žiri stručno obavio svoj zadatak.

PITANJE

Uz kvalitetu pristiglih radova, članove žirija oduševila je i sama prezentacija nekretnina te pristigle fotografije i opisi samih prostora. Partneri našeg projekta su HEP i Zagrebački velesajam, a nagrade osiguravaju naši sponzori Gorenje, Velux i Caparol.

Tako će nagrađeni za najljepši apartman za najam po izboru žirija osvojiti bon tvrtke Gorenje vrijedan 10.000 kuna, a dobitnik u kategoriji najljepše kuće za najam po izboru žirija osvaja proizvode tvrtke Velux vrijedne 10.000 kuna. Dobitnik u kategoriji najljepšeg apartmana za najam po izboru čitatelja osvojit će Caparol vrhunsku unutarnju boju Indeko-plus u vrijednosti 5000 kuna, baš kao i pobjednik u kategoriji najljepše kuće za najam po izboru čitatelja.

Svoj glas možete dati i vi, naši čitatelji, i to od sutra, 21. listopada, pa sve do 9. studenoga na stranici www.jutarnji.hr/domidizajn/grandprix gdje ćete pronaći sve informacije i fotografije o finalistima.

Prilikom glasovanja možete odgovoriti na pitanje zašto ste glasovali baš za tu kuću/apartman za najam i tako sudjelovati u nagradnom natječaju jer će deset autora najkreativnijih odgovora na dar dobiti godišnju pretplatu na magazin D&D.

SVEČANOST

Tko su finalisti našeg nagradnog natječaja, saznajte već sutra u novom broju magazina D&D Dom i dizajn, a u idućem broju, koji će na kioscima biti 18. studenoga 2018. godine, objavit ćemo imena konačnih pobjednika kojima će nagrade biti uručene na svečanosti 21. studenoga 2018. godine.

Zahvaljujemo svim našim čitateljima koji su se prijavili na D&D Grand Prix natječaj, ali i onima koji će svojim glasovima sudjelovati u biranju najboljih.

Foto: Biljana Blivajs, Darko Tomaš/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 06:52