KOMBINACIJA KOJA ODUŠEVLJAVA

Svijetli stan uređen u rustikalno-etničkom stilu za mladu obitelj

Danas vas vodimo u obiteljski dom uređen rustikalno/etničkim stilom koji će vas oduševiti

Ovaj simpatičan i vrlo funkcionalan stan na dvije etaže uredila je ruska dizajnerica interijera Jasmin Kodzha, a ističe se fascinantnom kombinacijom rustikalnog i etničkog stila uređenja.

U prizemlju se nalaze dnevni boravak i terasa, kuhinja, hodnik i kupaonica. U dnevnoj sobi prevladava bijela boja s laganim 'etničkim detaljima' poput viseće dekorativne lampe, rustikalnog tepiha i sličnih detalja koji vizualno upotpunjavaju čitavu prostoriju.

Veliki prozori i praktična klizna vrata dnevni boravak jednostavno odvajaju od prostrane terase na kojoj se nalaze bijela sofa za sjedenje, sivi stolić i dekorativne biljke.

Donja etaža uređena je u stilu 'open space' te je njime dnevna soba funkcionalno spojena s kuhinjom, odnosno blagovaonicom.

U kuhinji prevladava bijela boja s funkcionalnim ormarićima, radnom plohom te malenim otokom koji može poslužiti i kao stol za objedovanje. Za otokom se nalaze rustikalni barski stolci, prvenstveno zbog nedostatka slobodnog mjesta.

Kupaonica je također uređena u kombinaciji rustikalnog i etničkog stila, a u interijeru prevladavaju bijela, smeđa i zagasita zelena boja.

Komoda je drvena sa zanimljivim elementima i ogledalima, a svi ti detalji prostoru daju drugačiju notu.

Uz umivaonike, nalazi se i okrugla kada koja vizualno 'razbija' monotoniju i sterilni izgled bijele podloge.

Na gornjoj etaži stana dizajneri su smjestili spavaću sobu i dječju sobu, smještene jednu kraj druge.

U obje sobe prevladava bijela boja namještaja, kao i zidova s tek nekoliko 'tamnijih' i istaknutijih detalja koji u cijeli prostor unose dašak rustikalnosti.

U dječjoj sobi nalazi se krevet na kat, ukrasne tapete, stolić i tepih specifičnog dizajna. Više fotografija stana pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Home Designing/Jasmin Kodzha

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:30