INTERIJER VELIČINE 70 KVADRATA

Topli dvoetažni stan uređen za bračni par

Ovaj topli dvoetažni stan u kojem dominira prekrasna crvena cigla prostire se na 70 četvornih metara raspoređenih na dva manja kata i idealan je životno prostor za bračni par.

Na daljnjoj etaži nalaze se zone za druženje pa tako veću prostoriju zauzima kuhinja s blagovaonskim stolom dok je manji kutak kod samog ulaza u interijer pretvoren u dnevni boravak uređen predivnim sivim dvosjedom od baršuna smještenim ispred smeđeg zida presvučenog u drvo.

U cijelom stanu posebnu pozornost privlači upravo cigla koja se javlja samo na jednom zidu u ovom doista posebnom domu. Raznolikost drvenih i ciganskih zidova olakšala je diverzificiranje prostora koji se međusobno gledaju, ujedinjujući dnevni boravak i kuhinjski prostor u kojem dominiraju crna, bijela i siva boja. Kuhinjski ormarići su jednostavni sivi i savršeno pristaju ukupnom dizajnu interijera, koji na doljnjem društvenom nivou ima svijetlosivi epoxy pod, a na katu u intimnoj zoni stana toplo tamno drvo. Na katu je smještena spavaća soba i mala soba za odmor s elegantnim kaučem. Interijer nije preopterećen detaljima, tako da sve izgleda vrlo skladno!

Izvor: Bjurfors

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 17:22