STAN OD 69 KVADRATA

Topli obiteljski dom

 

Na 69 četvornih metara prostora smjestio se ovaj prekrasni obiteljski dom prepun šarmantnih detalja, životni prostor za poželjeti. S dvije spavaće sobe, kuhinjom i blagovaonicom, dnevnim boravkom, uskim i dugim hodnikom i kupaonicom predstavlja ugodno mjesto za život tročlane obitelji.

Uređen u klasičnom skandinavskom stilu, stan na fotografijama obilježava neutralna paleta boja i izvrsna su pozadina mnogim šarenim detaljima, slikama, cvijeću i neizostavnim biljkama kao dašaku zelenila. Dnevni boravak namješten je lijepim klasičnim komadima namještaja, brojnim slikama i biljkama. Cijela je prostorija opuštajuća, a toplinu u nju unosi smeđa kožna fotelja, drvo parketa i stolići.

Kuhinja smještena u središtu stana s lijepim balkonom jednostavna je i funkcionalna, s brojnim kuhinjskim ormarićima u sivoj boji postavljenim u obliku slova L. U istoj je prostoriji smještena blagovaonica s okruglim stolom dovoljno velikim za okupljanje prijatelja i obitelji i dodatno uljepšana brojnim fotografijama.

Glavna spavaća soba impresionira zidom od opeke, elegantnim ormarom postavljenim od poda do stropa te modernim stropnim lustesrom. Unatoč maloj kvadraturi izgleda vrlo elegantno.

Siva jednostavna i moderna kupaonica dodatno je naglašena bakrenim tušom i pipama te zelenim biljkama koje su dale malo života ovoj mokroj prostoriji.

Izvor: Edward Partners

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:58