DEKORATIVNO RJEŠENJE ZA NERED

Trik za pohranu stvari u domu koji će vas osvojiti

Saznajte kako mjesto za pohranjivanje suviših stvari može izgledati kao dekoracija

Pronalaženje pravih ideja za pohranu stvari često zna biti pravi organizacijski izazov, ali sada postoji rješenje koje će se bez problema vizualno uklopiti u prostor i izgledati dobro.

Ovo zanimljivo rješenje za pohranjivanje stvari dolazi nam iz trgovine Pottery Barn, a može se koristiti za sve - od sitnih odjevnih predmeta, olovaka, nakita pa do dječjih igračaka.

Ispunjava istu organizacijsku potrebu kao i svaka druga dobra košarica za pohranu, ali izgleda atraktivnije i mnogo zanimljivije. Sada možete zaboraviti na jednolične i dosadne metalne ormariće, platnene kutije ili spremnike koje biste najradije sakrili ispod kreveta.

Osim što služi kao mjesto za pohranjivanje stvarčica, ova stvarčica također je prikladna kao razigran, dekorativni dodatak u interijeru.

Simpatičnu dekoraciju možete koristiti za organiziranje cipela, pokrivača, jastuka, igračaka ili bilo koje druge stvari. 'Spremište' dolazi u različitim oblicima poput ikone jednoroga ili slonića, dekoracija koje su savršeno opremljene za dječju sobu.

Foto: Real Simple/Pottery Barn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:36