JEDNOSTAVNOST KOJA ODUŠEVLJAVA

Trosobni stan uređen za mladu obitelj

 

Svi znamo koliko okolina utječe na našu osobnost, zdravlje i psihološko stanje. Zato je vrlo važno stvoriti skladan prostor koji će biti ugodan i u kojem ćemo se osjećati dobro. Bez obzira da li je to kuća ili stan, prostor u kojem živimo treba biti naša oaza mira i utočište u koje se rado vraćamo nakon radnog dana. Treba biti prilagođena našim potrebama i željama te zračiti ugodnom atmosferom. Upravo je to bila želja mladog bračnog para s djetetom koji za uređenje trosobnog stana angažirao dizajnere Igora i Alyone iz studija Skarzheuski. Riječ je o novom stanu s tipičnim rasporedom koji je ova mlada obitelj željela prilagoditi vlastitim potrebama.

Nakon rekonstrukcije, kuhinja i dnevni boravak spojeni su s hodnikom koji je dobio potrebnu svjetlost. Spavaćoj je sobi bilo moguće dodijeliti prostor garderobe, a male su kupaonice spojene u jednu veliku funkcionalnu prostoriju. U koridoru koji povezuje sobe smješten je prostran ormar za skladištenje stvari, a hodnik je vizualno odvojen od općeg prostora podnim oblogama.

Svijetli zidovi učinkovito ističu minimalistički skandinavski dekor ostavljajući prostor za kreativnost vlasnika. Shema boja u apartmanu je meka i suzdržana s naglaskom na tekstil i zelenilo.

Rad na projektu bio je veliko zadovoljstvo, ističu dizajneri te dodaju kako su od početka imali puno povjerenje investitora, a rezultat je prostor koji privlači svojom jednostavnošću, funkcionalan i udoban za život.

Izvor: www.skarzheuski.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 14:31