INTERIJER ZA ČISTU PETICU!

U Londonu otvoren prvi europski Tiffany kafić koji nas je osvojio na prvu

 Tiffany & Co
Luksuzni američki brend nakita Tiffany & Co u Londonu je otvorio svoj prvi europski Tiffany café koji, između ostaloga, ostavlja bez daha predivnim interijerom!

Oduvijek ste sanjali o doručku kod Tiffanyja? Za vas imamo odlične vijesti jer sada to možete napraviti i u Europi. Kako je to i najavljeno početkom godine, ovih je dana u Londonu otvoren prvi europski Tiffany café.

Naime, nakon fenomenalnog uspjeha s Tiffany Blue Box Caféom u New Yorku, poznati američki brend odlučio se proširiti na Europu, a svojom je odlukom apsolutno razveselio obožavatelje i obožavateljice.

Osim u fantastičnom pogledu na divan interijer kojim očigledno dominira tradicionalna Tiffany plava boja, gosti također mogu uživati u bogatom meniju sa set-doručkom, popodnevnim čajem i večerom. Tiffany & co Café nalazi se u Harrodsu, jednoj od najpoznatijih robnih kuća u Londonu.

Prvi The Blue Box Café otvoren je prije tri godine, točnije krajem 2017. godine na četvrtom katu Tiffany & Co. prodavaonice u New Yorku. S obzirom na to da se zgrada trenutno preuređuje, brend je svoju novu prodavaonicu privremeno morao otvoriti na uglu 57. i Šeste avenije.

Foto: Tiffany & Co, Harrods

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:09