NE PROPUSTITE SLAVLJENIČKO IZDANJE

JOŠ SAMO DANAS (16.12.) NA KIOSCIMA STOTI BROJ MAGAZINA D&D: Božićno izdanje donosi DAR ČITATELJIMA dizajnirani kalendar i... OSVOJI LG televizor!

 

Magazin D&D - Dom i Dizajn, koji je danas na hrvatskom tržištu, i to kažemo s velikim ponosom, apsolutni lider u tiskanim izdanjima što se tiče područja arhitekture, dizajna i kulture stanovanja, “slavi”, svoj stoti broj.

Na 124 stranice ponudit će brojne zanimljive, inspirativne i kreativne teme kojima je cilj olakšati vam da što ljepše dekorirate svoj dom, baš poput profesionalca, ali i da, između ostalog, saznate gdje kupiti kvalitetan namještaj i kućne dekoracije.

Nagradni natječaj

Osvoji LG-jev televizor NanoCell

Sudjelujte u D&D-jevu nagradnom natječaju i osvojite napredni LED televizor tvrtke LG vrhunske kvalitete s poboljšanom čistoćom boja. LG-jeva NanoCell tehnologija koristi nanočestice za “pročišćavanje” boja kako bi njihova reprodukcija bila preciznija i živopisnija, čak i iz širokog kuta gledanja. Također, ovi televizori pružaju unaprijeđenu AI sliku i zvuk te donose poboljšano korisničko iskustvo. Svojim minimalističkim elegantnim dizajnom izvrsno se uklapa u bilo koji prostor.

VELIKI BROJ

Duga je povijest iza stvaranja magazina D&D. Njegovi počeci sežu još u 2009. godinu, kada je izašao kao besplatni prilog u sklopu Jutarnjeg lista, no pravi uzlet krenuo je kada se pridružio obitelji nedjeljnih magazina Jutarnjeg lista. Prvi nedjeljni broj izašao je 25. rujna 2011. i malo-pomalo, uz puno truda, entuzijazma i želje da vama, našim čitateljima, približimo koliko svatko od vas može dobro dekorirati svoj stan ili kuću, došli smo do ovog, stotog broja. Hvala svim čitateljima koji svaku treću nedjelju u mjesecu s nestrpljenjem očekuju novo izdanje magazina D&D i hvala svima što nas i nakon svih ovih godina čitate u tako velikom broju.

Dar čitateljima: dizajnirani stolni kalendar

Uz kupnju novog broja magazina D&D svaki čitatelj dobiva i D&D stolni kalendar za 2020. godinu koji je dizajnirala Ivana Vokal iz brenda Paper & Stuff. Sponzori kalendara su tvrtke Međimurjeplet i Pana Windows

TEME

Stoti broj magazina D&D, prigodno, najviše je sadržaja posvetio najljepšem dobu godine - Božiću. Otkrivamo vam gdje u Hrvatskoj, ali i u svijetu (online) kupiti najljepše dekoracije i ukrase, kakvu jelu odabrati te predlažemo što staviti dragim ljudima ispod bora.

Vodimo vas i u genijalno blagdanski dekorirane domove od Neretve do Zagorja čije će vas uređenje, sigurni smo, jako inspirirati da i vi savršeno ukrasite svoj dom.

Nadalje, poznate ljude raznih struka pitali smo da nam pokažu svoj najdraži božićni predmet i ispričaju zašto im je baš taj predmet najdraži. Ima tu još mnogo zanimljivih tema, a najbolji način da saznate kojih, jest da sutra odete na kisoke i kupite svoj primjerak novog broja magazina D&D.

Svakom čitatelju uz kupnju novog broja poklanjamo dizajnirani stolni kalendar za 2020. godinu, a svi imaju priliku sudjelovati i u nagradnom natječaju u kojem mogu osvojiti televizor LG.

Još samo danas 16. prosinca, čitajte novi broj magazina D&D!

Foto: Berislava Picek/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 01:02