SRETNI BLAGDANI U TOPLOM DOMU

U POSJETU KOPRIVNIČKOM DOMU Izabela, Patricija, Gordana i Ivan četveročlana su obitelj koja nas je ugostila u jeku najljepših dana u godini

 

Kako zamišljamo idealne blagdane provedene s obitelji? Neodoljiv miris kuhanog vina, cimeta, kolača i finih jela, povremena prepirka oko postavljanja stola (jer svatko od nas je naumio drugačije), bojazan da će se u cijeloj strci razbiti taj poseban komad porculana ili stakla koji čuvamo generacijama i koji svjetlo dana ugleda jednom godišnje, blagdanske pjesme koje nam do Nove godine svaki put iznova počnu ići na živce i uz sve to pregršt ljubavi i obiteljske sreće?

Tom provjerenom receptu svjedočili smo prije nekoliko dana u koprivničkom domu obitelji Špoljar Andrašić. Izabela, Patricija, Gordana i Ivan četveročlana su obitelj koja nas je ugostila u jeku najljepših dana u godini i s nama podijelila svoje blagdansko raspoloženje. Njihov prekrasan stan u samom centru Koprivnice broji impozantnih 160 kvadrata, a u blagdanskom uređenju i stvaranju atmosfere koja nas je očarala sudjelovali su svi članovi obitelji.

Cijelu priču o ovom, zaista čarobno dekoriranom domu za blagdane pročitajte danas (nedjelja, 16.12.) u novom broju časopisa D&D.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:39