DNEVNI BORAVAK I DJEČJA SOBA

Ugodno blagdansko ozračje u malom potkrovlju

 

Ako ste osoba koja jednostavno obožava uradi sam projekte, sigurno već trljate ruke i smišljate što ide u koji kutak stana. Ovaj put vam kao inspiraciju donosimo simpatično potkrovlje s nekoliko uradi sam projekata i ostalih predivnih blagdanskih rješenja.

Autorica bloga Nesting With Grace prošle se godine uključila s još desetke blogera u otkrivanje svog božićnog uređenja interijera te je tako pokazala svoj dnevni boravak i dječju sobu.



U njenom je dnevnom boravku božićno drvce prava zvijezda interijera. Sviđa nam se kako ga je stavila u košaru pa imamo dojam kao da ono zaista raste. Lampice i bijele trake pridonose božićnom ugođaju.



Detalji su najvažniji. Tako je na police po dnevnom boravku postavila razne božićne elemente. Predivne lampice u staklenoj posudi i mali borići izgledaju simpatično.


Na vratima koja vode u hodnik je također jedan jednostavni ručno rađeni vijenac koji se lijepo uklopio na plavu boju vrata. Još jedan vijenac postavljen je i na prozor.





Soba koju dijele dvije djevojčice fantastično je osmišljena. Osim velike ljuljačke po kojoj su postavili lampice, ovdje su i simpatična rješenja koja spajaju stariji namještaj s predivnim blagdanskim detaljima. Tako je i jedan borić dobio mjesto u ovom predivnoj djevojačkoj sobi.

Izvor: Nesting with grace

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 14:25