STUDIO APARTMAN

Ultra-mali stan od 20 kvadrata

 

Apsolutno je nevjerojatno kako manji stan može učiniti život puno jednostavnijim (ako ne i lakšim), jer odvaja stvari koje volite od nepotrebnih koji stvaraju nered! Ovaj mali studio apartman veličine svega 20 četvornih metara dobar je primjer na kojem možete naučiti kako se organizirati u malo kvadrata i maksimalno iskoristiti prostor i dobra dizajnerska rješenja, a da se pritom ne osjećate klaustrofobično. Malo je ljudi koje će od ovako malenog prostora stvoriti dom, a da nisu arhitekti ili dizajneri, a kamoli ga učiniti elegantnim i jednostavnim poput ovog apartmana u kojem je svaki centimetar neprocjenjiv.




Otvoren s dovoljno prirodne ventilacije i zelenila dnevni je boravak svjež, razigran i dražestan, dok je mala kuhinja u kutu jedva dostatan radna površina. Luksuz i privatnost dvije su stvari koje si u ovako malom prostoru jednostavno ne možete priuštiti. Ali prostor nema apsolutno nikakvih nepotrebnih pregrada, osim kupaonice koja je odvojena od ostatka stana i uređena u plavo-bijeloj boji. Dok je ulazni hodnik poslužio za pohranu stvari.






Skandinavski u svakom pogledu, stan još uvijek ima dosta topline i lijepo je dizajniran unatoč svom minimalnom izdanju. Uz ormar u sjajnoj bijeloj boji, bijelom hladnjaku, krevetu i sofi malo je stvari koje ne odgovaraju ovoj jednostavnoj bijeloj paleti. Otvorene police u kuhinji i pozadina jedini su kontrast u interijeru. I iako nije dom iz snova, dobar je primjer kako i vrlo maleni prostor možete pretvoriti u prihvatljivo mjesto za boravak i druženje.




Izvor: decoist.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 15:39