ZA SVE KOJI ŽELE OTPLOVITI

Uređenje interijera inspirirano brodskim elementima

 

Jeste li ikada sanjali o vastitoj kamp prikolici s kojom biste napravili kilometre i vidjeli mnoštvo predivnih mjesta? Ako jeste, moramo vas upozoriti da vam u nekim trenucima može nedostajati - vaš dom. Ali što kada ga možete ponijeti sa sobom? Umjesto obične kamp prikolice, pronađite stil koji vam odgovara i osmislite kuću po vašem ukusu.

Upravo tako je osmišljena i ova kamp prikolica izrađena tako da može konkurirati svakom domu. U potpunosti je funkcionalna za svakodnevni život i moderna, stoga se u nju odmah možete i useliti. Ovaj mali dom ima i svoje ime. Par Brian i Joni Buzarde nazvali su ga Land Ark RV. Ideja za ovu kamp prikolicu inspiriranu brodskim elementima javila se 2010. godine, kada su bili na završnim godinama studija arhitekture. Osim za sebe, htjeli su stvoriti proizvod koji će se svidjeti svima kojie ne veže mjesto i koji jedva čekaju istraživati nove kutke svijeta - baš kao pravi mornari.

Vanjski dio prikolice inspiriran je vanjskim dijelom koji često imaju i brodovi, a izrađen je od zaobljenog crnog nehrđajućeg metala.

Interijer čini pravi kontrast s vanjskim dijelom - prevladavaju svijetle boje borovih dasaka, a prostor je prepun prirodne svjetlosti. Dekoracija i dizajn doma su u potpunosti minimalistički i kao takvi stvaraju opuštajuću i umirujuću atmosferu - baš kao da ste nasred pučine. Ova prikolica ima baš sve što trebate. Podijeljena je na kupaonicu, kuhinju, bblagovaonicu, spavaći dio i dio za odmaranje. Uz borove daske savršeno su uklopljeni metalni crni elementi s malo tamno sive boje te isto takvi dekorativni elementi.

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:52