Odličan životni prostor

Vedar interijer za ugodan obiteljski život

Obiteljski dom na fotografijama savršen je primjer prozračnosti velikog prostora i promišljenog uređenja. Prepun svjetlosti i šarmantnih detalja odličan je za druženje i obiteljska okupljanja.


Dnevna soba odvojena je velikom zastakljenom zidnom stijenom od vanjskog prostora, što omogućuje obilno prodiranje dnevnog svjetla u prostor. Prostrana soba ima nekoliko iznimno lijepih i zanimljivih detalja. Veliki kamin obložen kamenom rustikalan je element koji s pravim stablom zasađenim u velikoj tegli daje toplinu prostoru. Dnevna soba savršena je za veća okupljanja jer ima mnogo prostora za sjedenje, pa su tako osim klasičnog kauča ovdje i dvije kožne fotelje te dvije uske mekane klupe prepune jastučića. Ostatak kuće je na povišenju od nekoliko stepenica koje vode do uske blagovaonice s mramornim stolom i stolicama za brojno društvo.

ž

Glavna spavaća soba s kupaonicom udoban je prostor decentno uređen uglavnom u neutralnim bojama. Bračni krevet ima tamnoplavo baršunasto zaglavlje, u dnu kreveta je meka klupa za sjedenje, a u prostoru su još i dvije komode. Iz sobe se može izaći na terasu, a kupaonica koja je u sklopu sobe elegantno je uređena pločicama u obliku ribljih ljuskica, bijelim kupaonskim elementima i zlatnim detaljima.


Dječja sobica slatka je i neutralna pa je idealna za oba spola. Veliki uzorak različitih životinja na zidovima razigran je i simpatičan, namještajem je svijetao, a dekorativni elementi, poput tepiha i igračaka, šareni.

Kuhinja je u odličnoj kombinaciji bijele i zagasito plave boje s dodatkom svijetlog mramora koji se može pronaći i u blagovaonici. Svjež dojam stvara bijela radna ploha koja se proteže na visoki šank i kuhinjske elemente. Donji kuhinjski elementi uglavnom su plave boje, a gornji bijele, i postavljeni su i na bočnom zidu kuhinje. Bijele stolice u kuhinji i bijele visilice uz dodatak zlatnog metalik odsjaja čine prostor profinjenim.



Izvor: Style by Emily Henderson

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 06:23