MODERNO STANOVANJE

Vedar obiteljski stan za poželjeti!

 

Lijepi obiteljski domovi oduševljavaju nas izvrsnim arhitektonskim rješenjima, zanimljivim rasporedom namještaja i uređenjem koji mami osmijeh na lice te u nama stvara želju da se udobno smjestimo na kauč u dnevnoj sobi u jednom takvom lijepom prostoru i uživamo s obitelji i prijateljima. Upravo se jedan takav stan nalazi se u Göteborgu u Švedskoj i prostire se na čak 114 četvornih metara. S tri spavaće sobe, prostranom dnevnom sobom i zasebnim prostorom za kuhinju i blagovaonicu savršen je primjer da skandinavski stanovi mogu biti vedri i šareni. Bijeli zidovi i kombinacija svijetlih parketa i tipičnih skandinavskih podova idealna su podloga za igru s bojama i uzorcima.

Dnevna soba je vedra i sunčana, s velikim sivim kaučem prepunim jastučića presvučenih u tkanine različitih boja i uzoraka. U uglu sobe nalazi se klasični kamin vidljiv u većini skandinavskih stanova. Dodatni detalji u boji su dvije drvene stolice s ružičastim i narančastim sjedalima i naslonima. Jedinstveni luster u dnevnoj sobi dodaje još jednu zabavnu notu uređenje ove prostorije.

Iz dnevne sobe može se ući u glavnu spavaću sobu koja je uređenja kao jednostavan, ali udoban prostor za odmor. Zanimljiv detalj je veliki okrugli bijeli luster izrađen od tankih niti poput paučine.

Bjelina prostora razbijena je različitim detaljima u plavoj boji poput stolica u podnožju kreveta, brojnih jastučića i ukrasa na zidovima. Dječja soba je posebno šarena i vesela te idealna za djevojčicu.

Kuhinja je svijetla i prozračna, s bijelim kuhinjskim elementima, blagovaonskim stolom s dvije stolice i simpatičnim ukrasima u različitim tonovima plave i zelene.


Ostatak ovog interijera nalazi se u našoj novog galeriji!

Izvor: Freshome

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:34