Ugodan i topao

(VIDEO) LIJEPI DOM MLADE USPJEŠNE ŽENE Ponekad je i malo sasvim dovoljno!

Interijer u koji vas vodimo istovremeno je raskošan, ali i ugodan i topao. U njemu živi mlada poduzetnica i chef Sarah Ashley Schiear.

Pogledajte video!

 

Stan se nalazi u Brooklynu u New Yorku i veličine je 59 četvornih metara. Sarah je u njemu uspjela stvoriti multifunkcionalan prostor u kojem živi, radi i priređuje brojna kulinarska druženja, a svi koji su ikada posjetili njezin dom opisuju boravak i druženje kod nje kao čarobno iskustvo.

 

 

Osnivačica je web stranice Salt House na kojoj možete pronaći divne stvarčice za uređenje doma i kuhanje.

 

Njezino iskustvo u prehrambenoj industriji uvelike je utjecalo na njezinu želju da se zabavlja, drži i zbližava ljude oko hrane pa tako i na kreiranje prostora u kojem će moći raditi sve što voli, ali i više od toga.

 

Svoj dom je dizajnirala s funkcionalnošću na umu i nije željela zbog veličine prostora ograničiti svoje aktivnosti na bilo koji način pa je kupila namještaj koji zadovoljava sve njezine potrebe i dodala prilagođene elemente kao što su vinski bar i police u dnevnom boravku. Prilikom uređenja interijera od velike joj je pomoći bila tvrtka Havenly specijalizirana za online dizajn usluge, a koja joj je pomogla u ostvarenju svih njezinih ideja oko uređenja do kojih su došli zajedno kroz vizualizacije prije donošenja konačne odluke o uređenju.

Kada ne priređuje evente ili kuharske radionice, ona provodi svoje slobodno vrijeme uživajući u miru svoga doma. Iako je prostor osmišljen dinamično, Sarah je prije svega željela da se u njemu osjeća kao u roditeljskoj kući, koja je za nju oduvijek bila inspirativna i ugodna. Tako je i ovaj stan ispunila predmetima i proizvodima koje voli, a to su bakreno kuhinjsko posuđe, klasična crno-bijela kombinacija boja s umirujućom plavom, kombinacija različitih tekstura i zelenih biljaka koje su u skladu s njezinim modernim, ali klasičnim ukusom.

Sarah je veliki vizionar, a najbolji su primjer različiti eventi koje smišlja u svom malom stanu. Nas je zaista inspirirala i nadahnula, a njezin je interijer odličan primjer jer potvrđuje tvrdnju da ne trebamo veliki prostor kako bismo napravili velike stvari. A neki će od vas biti ugodno iznenađeni kada čuju da je jednom prilikom ugostila 20 ljudi upravo u ovom prostoru. Sjajno, zar ne?

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2020 23:52