COOL MJESTO

Vodimo vas u My Time Relax studio na zagrebačkim Ravnicama

Jednostavnost je imperativ pri uređenju kozmetičkih prostora

Na zagrebačkim Ravnicama, u prostoru bivšeg stana koji je kompletno preuređen i prilagođen novoj namjeni, smjestio se My Time Relax studio. Riječ je o kozmetičkom studiju u kojem se nude raznovrsni tretmani uljepšavanja, njege i relaksacije kako za žene tako i za muškarce.

Nas je ovaj prostor prvenstveno privukao svojom jednostavnom, ali upečatljivom estetikom, uređenjem i energijom. Vlasnica Daniela Marušić Gajica otkriva nam da je glavna vizija prilikom uređenja ovog prostora bila upravo jednostavnost, s naglaskom na minimalistički stil i pomno biranje boja i komada namještaja koji će u konačnici stvoriti topao i ugodan opuštajući ambijent u koji će svaka klijentica i klijent željeti ponovno doći.

OPUŠTAJUĆE

- Željeli smo stvoriti jedinstveno mjesto u kojem će svatko uživati u vremenu odvojenom samo za sebe. U interijeru dominiraju nježne i svijetle boje, i to najviše bijela, bež i blago ljubičasta, te boja drva. Od materijala smo najviše koristili mediapan, iveral i kožu uz dosta ogledala. Sve je to pridonijelo da je studio prostran i prozračan, a nikako prenatrpan - opisuje vlasnica Daniela.

U studio se ulazi kroz prostrani hodnik do prijemnog pulta nasuprot kojega se nalazi skladno uređeni kutak s dvije udobne fotelje i stolićem s časopisima. U otvorenom dijelu prostora se također nalaze dvije radne jedinice sa stolovima za manikuru i pedikuru. Zasebna prostorija je rezervirana za relaksirajuće tretmane lica i tijela uz diskretnu glazbu.

PRIVATNI PROSTOR

A po čemu je ovaj studio drugačiji od mase drugih sličnih, pitamo vlasnicu.

- Različiti smo jer smo u privatnom prostoru koji nije očigledan s ulice te tako predstavljamo svojevrsni klub, odnosno skrivenu oazu opuštanja uz profesionalnu uslugu stručnih djelatnica, mjesto u kojem se odmorite i sigurno dobijete nešto za sebe - odgovara.

Više na aldagrelax.hr ili Facebook stranici My Time Relax Studio

Foto: Tomislav Krišto/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 14:10