Kombinacije koje ćete voljeti

Vrući trendovi u nordijskom stilu

 

Trend je u posljednjih nekoliko godina u nordijskim interijerima kombinacija crne i bijele boje, Ikea namještaj u kombinaciji s nekim dizajn klasicima poput Eames DSW stolica. Šarene tapete, detalji s porukama na određenim zidovima i dosta niske i pristupačne cijene dekora. Kao što ste zasigurno primijetili, svi ti nordijski interijeri pomalo sliče jedan na drugi s istim stolcima, namještajem i dekoracijama i ponavljaju se u kućama i stanovima do te mjere u kojoj se više ne mogu razlikovati.

No, u posljednje vrijeme nailazimo na fotografije nordijskih interijera s dosta vintage predmeta kao što su stolci, stolovi i drveni ormari u jakim bojama s dosta biljaka, antiknim staklenim bocama, dosta cvijeća i kukičanih pokrivača. Dizajn se definitivno razvija prema vintage stilu, a nadamo se da ćemo ga postupno vidjeti i u našim domovima.

1. korištenje različitih oblika drvenih stolaca ili stolaca u različitim bojama

 

U nastavku pogledajte nordijski interijer koji u potpunosti ima zastupljene sve nove trendi elemente. Nama se jako svidio, nadamo se da će i vama biti inspirativan! Uživajte!

 

4. antikni namještaj

 

Izdvajamo

Iz drugih medija