MODERNI INTERIJERI

Zavirite u luksuznu vilu iz 'La La Landa', filma nominiranog za nagradu Oscar

Danas vas vodimo u vilu koja se koristila za snimanje legendarne scene u filmu 'La La Land', uspješnici nominiranoj za prestižnu nagradu Oscar

Raskošna vila u Los Angelesu (Kalifornija), gdje su snimane scene za film 'La La Land' nominiran za Oscara 2017. godine, stavljena je na prodaju i u potrazi je za svojim novim vlasnikom. Ova luksuzna kuća na tržištu trenutno stoji vrtoglavih 43,3 milijuna kuna, a njezina površina iznosi 790 metara kvadratnih.

Vila ima šest spavaćih soba te devet kupaonica, a najpoznatija je po slavnoj sceni na bazenu u kojoj Emma Stone, glumica koja u filmu uz Ryana Goslinga igra glavnu žensku ulogu, na bazenu pjeva pjesmu 'Someone in the Crowd'.

Luksuzna vila od nevjerojatnih 790 kvadrata budućim vlasnicima pružit će predivan pogled na vrt s velikim bazenom, a uz esencijalne prostorije, katnica sadrži i kino dvoranu, lift, krovnu terasu, prostorije za druženja te unutarnji prostrani bazen s umjetnim slapom.

Osim za scene snimanja u mjuziklu 'La La Land', ova luksuzna nekretnina i ranije se iznajmljivala za potrebe snimanja showa 'House of Food' te serija 'Navy CIS' i 'Moderna obitelj', a sretnik koji se odluči za kupnju raskošne vile, bit će ujedno i njezin prvi vlasnik.

Foto: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:54