Vrijedna nekretnina

Zavirite u predivan posjed Johnnyja Deppa

Nakon majčine smrti prošle godine glumac prodaje imanje koje je kupio za nju

Američki filmski glumac Johnny Depp poznat po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova kao što je Jack Sparrow u serijalu Pirati s Kariba, Willy Wonka u filmu Charlie i tvornica čokolade, Edward Škaroruki (1990.), Ed Wood (1994.), Sanjiva dolina (1999.) i Mrtva nevjesta, nakon majčine smrti prošle godine odlučio je prodati imanje koje je kupio upravo za nju. Riječ je o farmi konja nedaleko od Lexingtona u Kentuckyju, koja mu je privukla pažnju ne jedno, već dvaput. Ali čini se da je Škaroruki Edward napokon spreman prekinuti vezu s vrijednom nekretninom koja se proteže na više od 16 hektara. Imanje će 15. rujna licitirati aukcijska kuća Halfhill Auction Group.

Poznata je zvijezda prvi put kupila nekretninu za 950.000 dolara 1995. godine. No, nakon opsežnog renoviranja posjed je prodao za milijun dolara 2001. godine. Četiri godine kasnije, Depp ga je ponovno kupio za 2 milijuna dolara, ovoga puta za majku Betty Sue, koja je preminula u svibnju 2016. godine.

Glumac je poznat po bliskom odnosu s majkom. Ima njezino ime istetovirano na ruci i često je s njom dolazio na premjere filmova, kao i na dodjelu Oskara prvi put kada je bio nominiran 2004. godine.

Imanje uključuje dvije konjske staje, pašnjake, garažu za četiri automobila, pansion, bazen i menadžersku "četvrt". Lijepa glavna kuća veličine je 552 četvorna metra i ima šest soba i šest kupaonica.

Agent: Gary Denton, Rector Hayden Realtors

Izvor: countryliving

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:19