POSEBNO I DRUGAČIJE

ZELENILO KAO IMPERATIV Predivna kuća u rustikalnom stilu bogata biljkama i bojama

Pogledajte koji nas je interijer naprosto oduševio svojom fantastičnom kombinacijom zanimljivih komada namještaja, boja i zelenila

Znate li koliko zapravo biljke i boje mogu osvježiti vaš dom i u samo nekoliko sati preobraziti ga u potpuno drugačiji životni prostor? Upravo je sljedeći interijer ovog tipa, a nas je zadivio već na prvi pogled.

Ova kuća u predgrađu Barcelone posebna je prvenstveno zbog svoje šik zelene boje koja prevladava u interijeru. Toplu atmosfera i drugačiji ugođaj u ovom životnom prostoru stvorila je dizajnerica interijera Natalia Gomez Angelats, koju je vlasnica pronašla kako bi njezinu domu 'podarila' dušu i promijenila čitav ugođaj u prostoru. U tome je i uspjela.

Naime, ova divna kuća naprosto odiše suvremenim rustikalnim šarmom, i to prvenstveno zahvaljujući bogatstvu biljaka i drvenom podu od kvalitetnog drveta hrasta koji se izmjenjuju sa cementnim pločicama u kuhinji te kupaonici. Različite boje, dekorativan namještaj i mnogo zanimljivih ogledala koje je vlasnica godinama skupljala napokon su pronašli svoje mjesto u ovom čarobnom interijeru.

Dnevni boravak.

Kuhinja i blagovaonica.

Spavaća soba.

Kupaonica.

Ostale fotografije ovog čarobnog rustikalnog interijera pronađite u galeriji.

Foto: Natalia Gomez Angelats

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 01:57