SKANDINAVSKI ŠIK

Ženstveni stančić u koji bismo odmah uselili

 

Ako nas pitate Skandinavijom inspirirani interijeri uvijek su dobro došli. U ovom vam članku donosimo predivno uređen mali stan koji oduševljava svojom bjelinom i toplim smeđim detaljima. Ovaj ženstveni prostor ima dnevni boravak s atraktivnom kuhinjom i malim šankom, kupaonicu s tušem i elegantno uređenu spavaću sobu u zasebnoj prostoriji.

Niti jedan komad namještaja ovdje nije suvišan, a iskorišten je svaki centimetar ovog divnog prostora. Smeđi kauč ukrašen udobnim jastučićima lijep je kontrast u ovom dnevnom boravku u bijeloj boji koja dodatno pojačavaju osjećaj prostranosti. Zelene biljke i tek pokoji, pomno odabrani uzorak unose razigranost u prostor i čine ga još privlačnijim. Kuhinja je zanimljiva zbog malog kuhinjskog otoka koji se nalazi u sredini prostorije i predstavlja dodatni prostor za rad i objedovanje.

Horizontalne linije podnih ploča označavaju prijelaz između prostora, a zanimljivo je kako čak i podovi povezuju cjelokupni dekor, elegantan i suvremen skandinavski šik.

Iako ozbiljni ljubitelji knjiga ne bi odobravali ovu metodu kućne knjižnice, rezultat izgleda vrlo cool, a visoko postavljeni snopovi vlasnica koristi kao dodatni stol. Fantastično uređenje, zar ne?

Prostrana spavaća soba s velikim ormarom u kojem je spremljena većina odjeće i radnim kutkom s dva velika prozora prava je oaza za odmor. Fantastično, zar ne?

Izvor: home-desinging

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:24