OSNOVE ORGANIZACIJE

4 osnovne stvari za organizaciju koje bi trebala imati svaka uredna kuhinja

Anne Sage / Svenja Brucker

Kako organizirati stvari u kuhinji? Donosimo vam popis najosnovnijih stvari za organizaciju!

Ako preuređujete ili ste uselili u potpuno novu kuhinju, postoji nekoliko osnovnih stvari koje su toliko uobičajene da zapravo niti ne razmišljamo o njima kada dolazimo na teren nove kuhinje. Kako bismo preduhitrili trenutak u kojem će nam zatrebati osnovne stvari, donosimo vam njihov kratak popis. Ove četiri stvari vašu će kuhinju održati urednom i organiziranom.

 

1. Organizator pribora za jelo

Prva stvar koju ćete vjerojatno već unaprijed imati u kuhinji je organizator pribora za jelo. Ako vas nije dočekao zajedno s kuhinjom, u trgovinama postoje zaista razne vrste, veličine i oblici, a neophodan je za red u ladicama, stoga ga stavite na vrh popisa kuhinjskih potrepština.

@svenja_traumzuhause / Instagram

2. Kuke za zidove

Možete pronaći one samoljepljive kuke za zidove koje kasnije možete i odstraniti ako vam više ne trebaju. Kuke za zidove idealne su za držanje svih kuhinjskih krpa na jednome mjestu, kako ih ne biste sakupljali u ladicama ili na kuhinjskim površinama.

3. Organizator za tave i poklopce

Odmah preduhitrite i kaos u kuhinjskim ormarićima. Nabavite rešetke kako biste što jednostavnije razvrstali tave i poklopce. Tako će vam sve uvijek biti nadohvat ruke i nećete trebati vaditi pola kuhinjskog ormara kako biste došli do tave za palačinke.

4. Plastične i staklene posude

Definitivno se isplati uložiti u plastične i staklene posude, i to svih oblika i veličina. Plastične posude dobro će doći za sve one ostatke hrane, dok su staklene posude idealne za pohranu soli, šećera, kave, tjestenine, brašna i ostalih namirnice i začine sličnih tekstura.

Izvor: apartmenttherapy

Izdvajamo

Iz drugih medija