Kupujte pametno!

5 stvari koje stvarno ne trebate u svom domu

 

Glavni cilj svakog trgovca jest prodati što više artikala. Na kraju krajeva, to i jest njihov posao i ne treba im zamjerati. Vaš je zadatak da razlučite bez kojih predmeta ne možete živjeti, a koji trebaju ostati na polici. U nastvaku vam donosimo pet stvari koje zaista ne trebate u svom domu…

1. POSTAVLJANJE STOLA ZA DVANAEST OSOBA

Iako će vas knjige i fotografije poticati na zalihu tanjura i servisa, nemojte to učiniti. Šansa da ugostite 12 osoba odjednom na večeri vjerojatno je toliko rijetka da za tu priliku možete i posuditi sve što vam je potrebno. Osim toga, u međuvremenu nećete morati brinuti gdje pohraniti posuđe za povremene epske večere.

2. GORNJA PLAHTA NA KREVETU

Gornja plahta na krevetu jedna je od stvari kojih se možete odreći. Zbog nje nećete bolje spavati, ali vam uvelike može povećati količinu veša za pranje i otežati jutarnje spremanje kreveta.

3. SPECIJALIZIRANI PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE

Gotovo svaka linija za čišćenje nudi različite losione i specifična sredstva koja svaki dio vašeg doma mogu učiniti blistavim. Istina je da je ponekad dovoljan jedan dobar proizvod koji će zadovoljiti svaku generalku.

4. ISTI NOĆNI ORMARIĆ ILI LAMPA

Naravno, trgovac će vas pokušati uvjeriti da su vam potrebne identične svjetiljke i dva identična noćna ormarića, kao u hotelskoj sobi. No, ako želite šarmantno uređenu prostoriju, onda ste vjerojatno kandidat za ove noćne ormariće.

5. SET NOŽEVA

Zašto biste kupili set noževa ako vam u stvarnom životu trebaju tri kvalitetna noža. Nož za rezanje mesa, nož za pripremu i nož za kruh.

Foto: Living4media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 18:21