KOPIRAJ STIL

7 jednostavnih načina za ukrašavanje stolića za kavu

Stolić za kavu jedna je od prvih stvari koju gosti vide kada uđu u vaš dnevni boravak, stoga je važno da se pobrinete oko njegova izgleda, što znači da treba biti uredan i lijepo dekoriran. Knjige, magazini, svijeće i drugi jednostavni predmeti na njemu mogu pridonijeti stvaranju dobrog dojma, koji zasigurno neće proći nezamijećeno, a kako bismo vam to i dokazali, danas ćemo vam pokazati 7 jednostavnih načina za uređenje ovog središnjeg mjesta dnevne sobe.

1. Napravite mjesta za zanimljivu literaturu

Raščistite stolić od svih suvišnih stvari i posložite knjige i magazine o lijepim temama, koji će uz dekorativnu funkciju vašim posjetiteljima biti zanimljivo štivo za listanje, dok vi slažete ukusne zalogajčiće.

2. Dodajte zanimljiv predmet

Predmeti s putovanja i zanimljivom pričom uvijek su dobar izbor.

3. Ukrasite stolić vazom ili posudom

Ako imate mjesta, vaza s lijepim buketićem svakako je ideja koju vrijedi imati na umu.

4. Grupirajte stvari na poslužavniku

Budite kreativni i poigrajte se sa stvarima koje već imate u domu, ali na različitim mjestima i pokušajte sami napraviti zanimljivu instalaciju. Ništa vas ne košta da pokušate.

5. Zašto ne biste daljinski upravljač držali u elegantnoj posudi

Osim što će stolić urednije izgledati, prestat će nestajati.

6. Koristite košare i kutije za prostor ispod stolića

Ako vaš stolić ima policu, stvarčice koje inače držite ispod obavezno posložite u košare ili kutije, za besprijekoran izgled.

7. Ne zaboravite dodati boje, teksture i različite visine

Bilo bi dobro da je stolić stilski usklađen s dnevnim boravkom, a najbolji način da to postignete je da mu dodate predmete koji imati boje i uzorke u skladu s ukupnim uređenjem.

Izvor: cutypaste.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:01