KOPIRAJ STIL

9 glamuroznih kuhinja za koje nećete vjerovati da su iz Ikee

 

Postoje razlozi zašto su Ikeini ormarići tako popularan izbor za novu kuhinju, naime, izuzetno su cjenovno pristupačni. Osim toga, prilično su prilagodljivi svim vrstama konfiguracija i dorada, od kojih su neke izgledom daleko od onog što ste vidjeli u svom Ikea katalogu. Ovdje vam donosimo naših devet omiljenih IKEA kuhinja, u stilovima i doradama vrijednim pažnje, a koje možete razmotriti ako želite originalni i glamurozni izgled svoje stare ili nove kuhinje.

Dizajnerica Sarah Sherman Samuels iz studia Light Lab opremila je Ikeine kuhinjske ormariće Semihandmade ručkicama i Formica laminatnom pozadinom. Krajnji je izgled super luksuzna i glamurozna kuhinja.

U ovoj kuhinji uočenoj na Entrenceu, ormarići s ladicama od nehrđajućeg čelika dio su Ikeine GREVSTA linije i lijepo su oplemenjeni bijelom mramornom pločom.

Ova kuhinja Dwell ima Ikeine ormariće s brojnim prilagođenim nadogradnjama. Vrata ormara u mat crnoj boji u kombinaciji s ugrađenim sustavom otvaranja, otvorenim policama i mramornim pločicama daju ovoj kuhinji vrhunski izgled.

Dizajnerski studio Croma Design osmislio je ovu kuhinju s Ikeinim ormarima upotpunjena je ručkicama i vodootpornom radnom plohom tvrtke Rocky Mountain Hardware.

Ova kuhinja ima ormariće i ručkice Superfronta, koji ima obilje proizvoda prilagođenih Ikei. Dvije boje ormarića su trenutno vrlo trendi i savršena su opcija za sve one koji imaju problema s odabirom samo jedne boje. Klikk

BODBYN ormarić s malim ručkicama transformirali su ovu kuhinju u potpuno tradicionalnu.

Ovdje minimalistička kuhinja nastala u Coco Lapine Design studiju ima IKEA ormariće sa Superfront ručicama, crnim sudoperom, crnom slavinom i crnom radnom plohom koja joj savršeno pristaje.

Kuhinja studija The Sweetest Digs također kombinira dvije boje.

Ovdje su Ikeini ormarići upareni su s bakrenom slavinom i ručkicama te obojeni Farrow & Ball's Breakfast Room Green bojom. Dwell

Ova kuhinja uočena na Chris Loves Julia koristi bazne Ikeine ormariće i Semihandmade Shaker vrata.

Izvor: apartmenttherapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:09