Čistoća u svakom kutu

Četiri savjeta za čistu kupaonicu

 

Iako su elegantan dizajn i pametne funkcije važni u kupaonici, čistoća je još važnija za korisnika. Uz samo nekoliko trikova zajamčena je čista kupaonica.

Opušteno, ali temeljito

Čišćenje kupaonice može biti težak posao. Međutim, potrebno je samo nekoliko savjeta da biste se riješili prljavštine bez puno muke.

Lako dostupno

Držanje kupaonskog pribora u kutijama znači da se mogu lako maknuti na jednu stranu, a površine su slobodne za brzo i jednostavno čišćenje. Još bolja ideja su praktične kutije za organiziranje koje u svom punom potencijalu koriste prostor unutar kupaonskog namještaja.

Lako pražnjenje

Pri čišćenju četke za WC školjku, ne zaboravite i na stalak na kojem stoji. Voda koja ondje stoji može brzo dovesti do neugodnih mirisa. Osigurajte da stalak bude što jednostavnijeg izgleda tako da ga možete lako i pouzdano isprazniti.

Temeljito ispiranje

Tehnologija Rimfree® oslobađa od neugodnog čišćenja i potrebe za korištenjem skupih, zastarjelih specijalnih sredstava za čišćenje. Rimfree® WC školjke je znatno lakše čistiti jer nemaju unutarnji rub iza kojeg se mogu nakupiti nečistoće i kamenac te uzrokovati neugodne mirise.

Redovno čišćenje je ključ

Prljavština, klice i ostalo mogu se nakupiti brzo, posebno na površinama oko WC školjke i umivaonika. To može rezultirati neugodnim mirisima. Stoga, čistite kupaonske površine kada god uhvatite vremena.

Jedno brisanje je sve što je potrebno

Redovito čišćenje WC školjke s Geberit Rimfree® tehnologijom od sada je jednostavnije. Obrišite unutrašnjost školjke i sve je higijenski čisto.

Savršen sklad

Sa svojom Rimfree tehnologijom, Geberit je uklonio unutarnji rub u cijelosti. Bez ruba, bez stresa, bez kompromisa.

Više informacija potražite na www.geberit.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 16:27