PRIJE I POSLIJE

Danijela Dvornik preuredila kuhinju i oduševila sve!

Nova fantastična kuhinja poznate Splićanke u kući na otoku Braču

Sutivan, ili kako ga njegovi mještani zovu Stivan, smjestio se na sjeverozapadnom dijelu otoku Brača od Splita udaljenog svega 13 kilometara. Građevine Sutivana datiraju još iz doba Dioklecijana. I dok je rimski car Dioklecijan gradio palaču u Splitu, jedan od njegovih dostojanstvenika izgradio je svoju u Sutivanu ispod današnjih Kavanjinovih dvora. Mjesto je dobilo ime po crkvici Sv. Ivana Krstitelja koja je sagrađena na temeljima starokršćanske bazilike iz 6. st. Renesansne palače, ljetnikovci u baroknom stilu uz tipične dalmatinske kamene kuće čine vizuru ovog mjesta neodoljivom. Sutivan je poznat po svojoj gostoljubivosti i brojnim šljunčanim plažama na kojima mnogi pronalaze mir opuštajući se uz mirise Mediterana i uživajući u kristalno čistom moru.

Brojne uređene staze koje vode kroz drevne maslinike i vinograde pružaju ugođaj u kojem je Danijela Dvornik sa svojom familijom, Dinom i Ellom proživjela brojne nezaboravne godine i pronašla svoju oazu za odmor, koju je ove godine odlučila preurediti, a čitav proces podijeliti sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Na ovoj društvenoj platformi Splićanka je podijelila fotografije "prije" i "poslije", a razlika je očigledna. Prva na redu je kuhinja.

"Moja nova kuhinja. Nije još sve gotovo, fali frižider, grede na stropu, rasvjeta i stolice... Doći će i to, sad su prioritet metalne stepenice. Zid je zlatne boje", napisala je Dvornik i podijelila rezultate sa svojim pratiteljima.

Danijela je staru kuhinju zamijenila novom iz Ikee.

Nina Badrić otvorila vrata svog doma u Jelsi, pogledaj ovdje.

Foto: Instagram @danijeladvornik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 21:12