Ovo možete napraviti već za vikend

Donosimo trikove kako brzo i lako promijeniti izgled kuhinje!

Dosadio vam je izgled kuhinje? Niste baš sigurni što biste promijenili, a znate da ne želite potrošiti puno novca. Danas vam donosimo nekoliko ideja kako brzo i lako promijeniti izgled vaše dotrajale kuhinje. Uz samo malo truda i nekoliko naših kreativnih savjeta sigurni smo da ćete biti oduševljeni rezultatom. Ako ste jedan od onih koji se opuštaju radeći male popravke po kući ovim se odličnim preinakama možete posvetiti već ovaj vikend.


1. Promjena kuhinjskih fronta uvelike će promijeniti izgled cijele kuhinje, ali ovu promjenu vaš budžet će itekako osjetiti. Ukoliko ne želite potrošiti previše novca, uvijek možete promijeniti samo gornje ili donje fronte, ili radnu površinu, a ako vam je i to prevelik zalogaj promijenite detalje poput ručki ili stakla na kuhinjskim elementima. Uz neke nove detalje vaša kuhinja će dobiti sasvim novi izgled.

2. Osim što ih možete zamijeniti, kuhinjske fronte možete i ukloniti. Ako vam se sviđaju otvorene police u kuhinji, ali ne želite u potpunosti ukloniti gornje kuhinjske elemente ova je makeover za vas koji vas neće puno financijski stajati.

3. Osim toga, uvijek možete prefarbati samo gornje elemente. Uz manje truda te potrošenog vremena i novca, dobiti ćete efektan rezultat.

4. Ako pak niste zadovoljni kako vaša kuhinja izgleda s otvorenim policama nakon skidanja fronta, prebojite unutrašnjost police nekom veselom bojom i vaš problem je riješen za čas. Naravno, ovo možete napraviti i ako ne želite skidati fronte ormarića u kuhinji.

5. Ako i dalje niste sigurni da su ove ideje ono što treba vašoj kuhinji, jednostavno pobojajte plafon i promjena će odmah biti vidljiva, dok razmišljate što točno želite napraviti s kuhinjskim elementima.

Izvor: apartmenttherapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 08:39