DNEVNI BORAVAK, KUHINJA I SPAVAĆA

Elegantne ideje za organizaciju doma u 2019. godini

 

Dobrih ideja za organiziranje doma nikad dosta, ako nas pitate, jer organizirani dom znači organizirani um! Postoji mnogo načina na koje možete organizirati ovaj i onaj dio sobe ili ormara, ali neka vam u 2019. godini to budu mjesta koja ćete s guštom svakodnevno koristiti. Dobro dizajniran namještaj s ekstra spremištima odličan su način da održavate dom urednim, organiziranim i praktičnim, i da pritom uživate.

Dnevna soba

Dnevne sobe danas često imaju otvoreni raspored s prostorom za blagovanje, kuhinjom, a često i kućnim uredom. Kako bi takav prostor bio dobro organiziran potrebno je odabrati namještaj koji će biti estetski, atraktivan i imati dodatan prostor za pohranu. No, zasigurno se pitate što odabrati? Na raspolaganju imate cijeli spektar namještaja s dodatnim funkcijama od stolova sa skrivenim pretincima, stolića koji se mogu pretvoriti u stolove za blagovanje do elegantnih kupa s ladicama u podnožju.

Kuhinja

Što se tiče kuhinje, znamo da nije jednostavno držati sve uredno i pregledno, osobito ako raspolažete s malo kvadrata. No, rješenja kvalitetnih ima i ono što trebate jest utvrditi gdje se događa nered u vašoj kuhinji. Ako želite da vam je sve uvijek uredno košare i kutije su izvrstan način za odlaganje stvari u ormarima i ladicama. Također, razmislite kako iskoristiti "mrtvi" prostor ili nespretni kutaka u ladici pored štednjaka, na primjer.

Spavaća soba

Spavaće sobe više ne služe samo za spavanje. U njima često imamo kutak za šminkanje, ormare, kućni ured ili dječji krevetić. Stoga je bitno da prilikom opremanja sobe odaberete namještaj s ladicama ili policama za pohranu, kako biste se mogli kvalitetno odmoriti i uživati u ovoj sobi. Odaberite namještaj s elementima za pohranu oko kreveta, policama iznad kreveta ili ladicama u krevetu. Pogledajte neke ideje koje smo pripremili za vas u nastavku.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 13:01