I SVE TO BEZ POTROŠENE KUNE!

Ideje kako ukrasiti vrhove kuhinjskih ormarića

 Amy Bartlam
 

U kuhinjama s visokim stropovima gornji ormari često se znaju zaustaviti mnogo niže od stropa. Razmak koji preostaje može izgledati prazno ili sterilno, ali za to postoji rješenje. Naime, ako se to isto događa u vašoj kuhinji, vrhove kuhinjskih ormarića možete ukrasiti bilo kojom od ovih ideja.

Amy Bartlam

Kako biste na najbolji način iskoristili ovaj prostor koji je prethodno bio neiskorišten, vrhove kuhinjskih ormarića možete ukrasiti sobnim biljem. Uzmite bilo koju biljku iz neke druge prostorije te ju stavite na sam vrh kuhinjskih elemenata.

Za to možete koristiti zanimljive tegle, odnosno posude za cvijeće u boji, a pametno rješenje jesu i košare. Vodite računa samo o tome da biljka koju postavljate bude otporna na promjenu temperature i vlagu u prostoru - nešto što je često u kuhinjskom prostoru.

Courtney

Osim ukrasnih sobnih biljaka, vrhove kuhinjskih ormarića možete ukrasiti i zanimljivim umjetničkim slikama ili nekim drugim fotografijama koje će u vaš prostor unijeti i malo sentimentalnosti. Poanta je u tome da stvorite prostor u kojem ćete se dobro osjećati, a koji neće izgledati prazno ili nepotpuno.

Isto se tako možete poslužiti i zanimljivim uzorcima na posuđu. Šalice, čaše ili pak posudice koje imaju sentimentalnu vrijednost također su odličan trik kako ukrasiti vrhove vaših kuhinjskih ormara. Dajte mašti na volju i uredite kuhinju po vlastitom ukusu, najvažnije je da se vi u njoj osjećate najbolje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 14:27