NE ZNATE KAMO S ODJEĆOM?

Ideje za pohranu stvari u ormaru koje će vam olakšati i ubrzati spremanje!

Ovi organizatori garderobe u trenu će 'oživjeti' vaš ormar!

Ako vas ideja biranja odjeće kod spremanja za posao, izlaska vikendom ili na kavu s prijateljima ispunjava strahom, ne brinite, niste jedini. Mnogi statistički podaci i istraživanja pokazala su da redovito nosimo tek 20 posto odjeće koju posjedujemo, a kao jedan od glavnih razloga spomenut je način na koji tu istu odjeću pohranjujemo u svojim ormarima.

Zato smo za vas pronašli i izdvojili određene elemente za garderobu, odnosno praktične stvari za pohranjivanje odjeće koje će vam pomoći da napokon organizirate svoj ormar, a možete ih nabaviti već danas.

Vješalice za odjeću

Vješalice bez ikakve dileme čine jedan od najvažnijih dijelova vašeg ormara, tako da je ovo prvo mjesto u ormaru s kojim bismo trebali započeti. Iako neke vješalice na prvi pogled možda izgledaju lijepo, svejedno zauzimaju mnogo prostora u ormaru što može uzrokovati nered i neželjeno gužvanje odjeće.

Za razliku od glomaznih, masivnih vješalica radije odaberite one tanje koje možete bez problema 'ugraditi' u vašu garderobu, a ujedno sprječavaju da odjeća sklizne s njihovih rubova. Osim klasičnih vješalica, posebno ako nemate dovoljno mjesta u svome ormaru, zašto ne biste nabavili zasebne vješalice na kotačićima?

Ovakve vješalice savršen su dodatak, a konstrukcija je sastavljena od dvije kvalitetne kromirane šipke za odlaganje odjeće i jednom policom za odlaganje koju možete iskoristiti prema svojim potrebama. Kotačići na vješalici omogućavanju pomicanje po želji.

Dodatni elementi za odlaganje odjeće

Trebate više polica za složenu odjeću koja ne mora nužno biti na vješalicama? Onda su elementi za odlaganje savršeno rješenje za vas i vašu garderobu. Sada možete nabaviti zanimljive i praktične odjeljke sa čičak-zatvaračem koje možete bez ikakvih problema staviti u ormar ili pored njega.

Ako držite donji dio, kutije se lakše izvlače iz odjeljaka. Dobra je stvar što ovakvi odjeljci za odlaganje suvišnih stvari zauzimaju malo mjesta u ormaru, a dobro izgledaju te se savršeno prilagođavaju svakom prostoru.

Postoje i kutije koje možete držati na otvorenim policama te će, osim dodatnog spremišta za vaše stvari, poslužiti kao određena dekoracija u spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili hodniku. Kako biste još brže i jednostavnije pronašli stvari, ova kutija sadrži i mjesto za etiketu na koju možete napisati što se nalazi unutra.

Elementi za odlaganje cipela

Ne znate kamo sa svojim cipelama? Ako u ormaru nemate više mjesta za kutije za cipele, onda je viseći organizator idealno rješenje za vas i bolju organizaciju vaše obuće. U čak 16 fleksiibilnih džepova ima sasvim dovoljno mjesta za cipele, ali i neke druge sitnice kojih se ne želite riješiti, ali za njih jednostavno nemate mjesta na policama ili u ladicama. Viseći organizator bez problema možete objesiti u ormaru jer dolazi zajedno s vješalicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:41