TRIKOVI ZA ČISTU PETICU

Uređenje interijera koje će zadiviti vaše goste

 

Stvaranje nadahnjujućeg dizajna u interijeru koji ostavlja dobar dojam na goste nešto je što svaki vlasnik želi postići. Za vas smo zato izdvojili najvažnije ideje za kreativno i lijepo uređenje doma koje će vam pomoći da impresionirate svoje goste.

1. Zanimljiva viseća rasvjeta

Rasvjeta itekako može utjecati na cjelokupni dojam u interijeru, a trenutno su u trendu viseće svjetiljke u različitim stilovima. Bez obzira na to je li riječ o pletivu, staklu ili metalu, jedno je sigurno - s ovakvim dizajnerskim rasvjetnim tijelima ne možete pogriješiti. Osim što ćete dobiti savršeno osvjetljenje, ujedno ćete i vizualno uljepšati svoj životni prostor. Ako želite impresionirati goste uzbudljivim uređenjem interijera, svakako odaberite nešto što ima izvanredan, neobičan dizajn - onaj koji privlači pažnju te kao takav može usmjeriti vizualni fokus.

2. Otvoreni tlocrt

Postoji mnogo različitih prednosti koje donosi život bez unutarnjih zidova, pogotovo onih postavljenih između dnevnog boravka i kuhinje. Uz otvoreni tlocrt u domu, vrlo se brzo i uspješno postiže osjećaj kao da nam je još više prostora na raspolaganju, a to je nešto što će sigurno već na prvi pogled zadiviti naše goste.

3. Zlatni detalji u interijeru

Zlatna boja u svijetu oduvijek predstavlja simbol elegancije, prestiža, uspjeha, sofisticiranosti i glamura. Bez obzira na to radi li se o klasično uređenim interijerima ili pak onim nešto modernijim, zlatni detalji svaki će prostor vizualno 'podignuti' te mu dati dozu luksuza. Dom možete ukrasiti ponekim detaljem u zlatnoj boji kao što su dekorativni jastuci, ogledalo sa zlatnim okvirom, okviri za slike, vaze i rasvjetna tijela.

4. Ukrasne biljke

Biljke su izvrstan način da se vaš životni prostor istakne, kako iznutra, tako i izvana. Ako želite da se vaš interijer ističe, a ujedno i impresionira vaše goste, ukrasite ga upravo takvim velikim dekorativnim biljkama. Rasporedite nekoliko biljaka po hodniku ili ih smjestite nekoliko u svoju dnevnu sobu. Osim što ne predstavljaju veliki trošak, biljke su odlična ideja kada želite unaprijediti dizajn svoga doma.

5. Investirajte u umjetnine

Tko od nas ne voli umjetine? Osim što su lijepog izgleda, umjetnička djela također vam mogu pomoći u postavljanju istaknute palete boja u vašem domu. Vaši će gosti zasigurno biti i više nego oduševljeni kad vide ovakve izražajne komade obješene na vašem zidu hodnika ili postavljene na policama u dnevnom boravku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. travanj 2024 01:11