KREATIVNA RJEŠENJA

ISPROBAJTE IH I VI! Genijalne 'uradi sam' ideje za organiziranje obuće

Caroline Burke

Ako ste 'ovisnik' o obući i ne znate kamo je staviti, onda je ovo savršen članak za vas. Donosimo vam genijalne 'uradi sam' ideje zahvaljujući kojima ćete brzo i lako organizirati svoju omiljenu obuću. Evo kako!

Zaboravite na neuredno razbacane tenisice, štikle, cipele, čizme i svu ostalo obuću po podu hodnika! Postoje rješenja da vaša obuća izgleda uredno i posloženo. Pogledajte ove zanimljive  'uradi sam' ideje i riješiti se nereda u domu. 

Foto: Brad Rodriguez

 

Dvostruka klupa

Brad Rodriguez iz tvrtke Fix This Build, je osmislio klupu za spremanje cipela, koja može biti lijepi element u svakom hodniku. Donje police imaju dovoljno visine za smještaj cipela u dva reda.  Video s uputstvima za sastavljanje dvostruke klupe pogledajte na poveznici.

Foto: Caroline Burke

 

Vješalica/stalak za štikle

Imate mnogo štikli i cipela na petu, a nedovoljno slobodnog mjesta za njihovu pohranu? Ova ploča s rešetkama može biti dobar način da organizirate svoje štikle - samo je montirajte na zid.  Metalnu ploču možete naručiti na stranicama Amazona.

Foto: Anika Gandhi

 

Kutija s kotačićima

Nemojte zanemarivati ni  dodatni prostor za odlaganje ispod vašeg kreveta! Rješenje za pohranu obuće krije se u ovim divnim i funkcionalnim kutijama s kotačima. Ovaj organizator štiti vaše cipele od nečistoća i prašine, a na njemu su i fleksibilni kotačići tako da se može bez problema sakriti ispod kreveta.

Foto: Jen Woodhouse

 

Stari sanduci i drvene palete

Jen Woodhouse napravila je vlastiti organizacijski sustav koristeći stare drvene sanduke, koje je posložila na različite načine kako bi stvorili zabavni i zanimljivi vizualni prikaz. Bonus je taj što u spomenute sanduke stanu i visoke čizme, što je često velik problem u jesenskim i zimskim danima.

Foto: Hey Wanderer

 

Fora minimalističke police

Nekoliko drvenih polica postavljenih na zidu može biti fora 'uradi sam' ormar sa spremištem za cipele. Blogerice Savannah i Casey na svojoj su stranici Hey Wanderer podijelile savjete kako izgraditi vlastiti organizator cipela, a cijeli tutorial možete pogledati na linku.

Izvor: Apartment Therapy

Izdvajamo

Iz drugih medija