Uspješan poslovni model

IZNAJMLJIVAČI, VAŠIM JE MUKAMA DOŠAO KRAJ! Više se ne morate baviti dosadnim stranama najma!

Novi trend u turizmu: apartmani se spajaju u integralne hotele

Hrvatsku svake godine posjećuju milijuni turista koji tu borave tek jedan do dva dana, što predstavlja trend koji ne mogu pratiti brojni iznajmljivači jer iziskuje značajan rad, troškove i rizike. Model Zig Zag Apartmana koji do 2018. planira u ponudi imati 1000 apartmana, pokazao se kao idealno rješenje za male iznajmljivače i pravne osobe.

Posljednjih su se nekoliko godina mnogi vlasnici stanova, apartmana i drugih objekata odlučili baviti turizmom i iznajmljivanjem smještaja.

No, kako se radi o zahtjevnom poslu koji podrazumijeva poznavanje trendova u turizmu, marketingu, znanje o prodaji, upravljanju rezervacijama i pružanje vrhunske kvalitete usluge te određene investicije, mnogi su iznajmljivači vrlo brzo odustali. Rješenje su mnogi pronašli u usluzi tvrtke Zagreb Original, vlasnici brenda Zig Zag Apartments, koja preuzima nekretnine privatnih i pravnih osoba, renovira ih i oprema, upravlja svim procesima koje iznajmljivanje podrazumijeva, a vlasnicima isplaćuje fiksni neto prihod kakav su imali dok su se samostalno time bavili.

Pritom se vlasnici više ne moraju baviti aktivnostima poput online rezervacija, oglašavanja, dočekivanja gostiju, čišćenja i dr. Na ovaj način na dobitku su iznajmljivači jer ne moraju više ništa raditi niti preuzimati bilo kakve rizike, te gosti koji dobivaju vrhunski smještaj i brojne dodatne turističke usluge. Zahvaljujući ovom uspješnom poslovnom modelu, Zig Zag Apartments je 2014. u Zagrebu otvorio prvi integralni hotel u Hrvatskoj, kojeg po definiciji čine tri ili više objekata u jednom naselju s recepcijom, zajedničkim prijamnim holom i boravkom te uslugom doručka, čime turistima nudi brojne dodatne sadržaje i omogućuje nova radna mjesta u turizmu.

Zig Zag Apartments u sezoni 2017. planira otvaranje integralnog hotela u Dubrovniku gdje već sada upravlja najvećim brojem privatnih apartmana u starom gradu u odnosu na konkurenciju, čak 60. U Rovinju će integralni hotel otvoriti u 2018. godini, do kada tvrtka planira u svom portfelju imati čak 1000 apartmana.

Više informacija potražite na službenim stranicama Zig Zag Apartments

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:53