Uradi sam

Izvrsne ideje za uređenje male kupaonice

 

Uređenje male kupaonice može vam se činiti kao nemoguća misija. No, ovi mali prostori dobrim dizajnerskim rješenjima i idejama mogu i te kako lijepo izgledati. Najbitnije je da stvorite funkcionalan prostor s pametnim skladišnim rješenjima i pola problema ste riješili. Ako puno vremena provodite u kupaonici, trebali biste biti sigurni da svaki element ima svoju svrhu i da je funkcionalan, ali i da se vi ugodno osjećate. Danas vam donosimo pet rješenja koja će vam pomoći da vaša kupaonica uvijek izgleda uredno, a možete ih izraditi sami za vrlo malo novca već sljedeći vikend. Naime, većina kupaonskog namještaja koji možete nabaviti u trgovinama vrlo često ne stane u maleni prostor kupaonice, stoga je potrebno biti kreativan i od dostupnog namještaja kreirati namještaj za vlastiti prostor.

1. Pronađite komad namještaja koji vam se sviđa i prekrojite ga u dimenzije koje vam odgovaraju. Prenamjena odbačenih proizvoda poput šivaće mašine jedna je od ideja koju vrlo jednostavno i za malo novca možete i sami za vikend izraditi. Tako ćete dobiti originalnu podlogu za svoj umivaonik koji će u svakoj kupaonici izgledati fantastično. Kako? Pogledajte ovdje!

2. Hakirajte ormarić! Zašto ne? Pronađite ormarić od kvalitetnog drva, izbušite rupu za odvod i prilagodite dimenzije na odgovarajuću visinu.

Osim toga, možete otići i korak dalje te ga obojiti, ili čak ugraditi slavinu kao Handy Home Girl.

3. Sašite suknju za sudoper. Ako vam je draže šivanje od građenja, pronađite neku cool tkaninu i obucite svoj kupaonski ormarić. Diana je za svoj ormarić sama izradila suknju iza koje drži kutiju za mačku. Više - In My Own Style

4. Ako imate dovoljno prostora za odlaganje stvari, ali biste željeli sakrili cijevi, uokvirite kutni umivaonik recikliranim drvom. Lindsay je na svojoj blog stranici Remodelaholic pokazala kako od recikliranog drva i nekoliko vijaka napraviti stvarno cool okvir.

5. Obožavamo drvo u kupaonici jer u prostoriju unosi puno topline. Izradite malu drvenu stolicu za prostor ispod umivaonika na koju ćete odlagati stvari.

Izvor: apartmenttherapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 16:03