KAD SE TRAŽI MJESTO VIŠE ...

Kako do dodatnog mjesta za sjesti u dnevnom boravku

Foto: Issuu

 

Kada upeče sunce i postane jednostavno prevruće da boravimo na otvorenom, ugodni i klimatizirani dnevni boravci mjesta su gdje se rado okupljamo i družimo sa svojom obitelji i prijateljima. U slučaju da se u našem domu okupi veće društvo nego inače dobro dođu dodatna mjesta za sjesti koja možete jednostavnim potezom izvući kada vam zatreba odnosno pospremiti kada vaše veselo društvo ode kući. Pogledajte nekoliko zanimljivih prijedloga kako neprimjetno dodati mjesto za sjesti u svom dnevnom boravku!

Foto: AD


Foto: entrancemakleri.se

Otoman

Tapecirani otoman lako vam može poslužiti kao klasični stolić za kavu u boravku kada ste sami sa svojom obitelji, a kada se pojavi prilika pretvara se u meko mjesto za sjesti.

Foto; Daily Dream Decor

Klupa

Postavite klasičnu klupu uza zid svoga boravka te ju iskoristite kao policu kada nemate potrebe za dodatnim mjestima. Brzinskim preslagivanjem stvari s nje oslobodit ćete nova mjesta za svoje goste.

Foto: youaretheriver.com

Tabure

Simpatični taburei odličan su višenamjenski komad koji možete sakriti pod visoki stolić za kavu ili viseći ormarić, a dobro će doći kao mjesto za sjesti, odložiti piće i knjigu ili pak za ispružiti noge dok sjedite na kauču.

Foto; Daily Dream Decor

Sklopive stolice

Praktične za korištenje, sklopive stolice lako se skladište, a može ih se poput dekora postaviti na zid u prostoriji i izgledat će odlično, pogotovo ako su neke žarke i vedre boje.

 

Foto; Daily Dream Decor

Klupica za noge

Čest dodatak foteljama i ležaljkama praktična je klupica za noge koja može uvijek poslužiti kao ekstra mjesto za sjesti, savršeno za klince u društvu.

 

Jastuci

Deblji jastuci savršeni su za razigrano izležavanje oko stolića za kavu.

Foto: Design Love Fest

Blagovaonski stolci

Inače u uporabi u kuhinji i blagovaonici, sasvim su logičan izbor kada zatreba dodatno mjesto za sjesti.

Foto: Gravity Home

 

Izvor: Daily Dream Decor

Izdvajamo

Iz drugih medija