VELIKI HIT

Kako postići "efekt betona" na drvenim površinama, doznajte od majstora u videu ...

Zamislite da morate čistiti površine koje su glatke i bez spojeva u odnosu na one s fugama između pločica, a onda zamislite i da možete dobiti potpuno nov izgled kupaonice bez rušenja pločica u samo četiri dana. Kako biste reagirali na takve mogućnosti?

Dekorativni beton najčešće se koristi za izradu kupaonica i kuhinja bez pločica, podova, stepenica, terasa oko bazena, vanjskih kuhinja te površina oko roštilja, raznih oblika umivaonika, sudopera, stolova, šankova, žardinijera, tegli za cvijeće i tako dalje. Kod renoviranja i gradnje interijera i eksterijera moguće je obraditi gotovo sve površine, a osim što je broj mogućih primjena gotovo neograničen, kod izrade dekorativnih premaza i finih betona mogu biti dobiveni i razni efekti i teksture poput često traženog "efekta betona".

Kako postići "efekt betona" na drvenim površinama, doznajte od majstora iz tvrtke Terra Sol

Proces izrade:
  1. Nanošenje temeljnog premaza
  2. Nanošenje tankoslojnog (gletanog) betona
  3. Brušenje
  4. Nanošenje drugog sloja tankoslojnog (gletanog) betona
  5. Brušenje
  6. Nanošenje "zapunjivača pora"
  7. Nanošenje finiša

Za dostupnost dekorativnog betona u našim krajevima možemo zahvaliti tvrtki Terra Sol, koja je pod vodstvom poduzetnika Ivana Lisice prva na području Hrvatske i u široj regiji prije gotovo deset godina počela s prodajom "beton décoratif" materijala i edukacijama o njegovom pravilnom korištenju i ugradnji.

Više informacija potražite na službenim stranicama tvrtke Terra Sol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 22:01