4 ključna rješenja

Kako život u malom stanu učiniti ugodnim?

Donosimo četiri ključna i financijski prihvatljiva rješenja

Živite u malom stanu? Gosti vam katkad zabunom uđu u spavaću sobu, tražeći ormar s kaputima? Ako ste u potrazi za rješenjima koja bi vam mogla pomoći da vam prostor bude podnošljiv, onda ste na pravome mjestu. Donosimo vam 4 ključna i financijski prihvatljiva rješenja.

Prirodno svjetlo je uvijek dobra opcija.

Prilikom uređenja stana imajte na umu da vam namještaj treba biti nizak kako bi danje svjetlo nesmetano moglo proći što dublje u interijer. Pritom možete koristiti reflektirajuće površine poput ogledala. Što se tiče umjetnog svjetla, pobrinite se da imate dovoljno opće i ambijentalne rasvjete ravnomjerno raspoređene po cijelom prostoru. Ako je pravilno postavite, čak i mala soba može izgledati prostrano.

Raznovrsnost i fleksibilnost.

U malom prostoru dobro je imati fleksibilan raspored i/ili namještaj s više funkcija: kauč na razvlačenje, sklopivi stol za objedovanje, stolić na kotačima i druga pametna rješenja koja će vam život u domu učiniti podnošljivim.

Organizacija i pohrana.

U malom prostoru je skladištenje, a što je još važnije, organizacija ključ uspjeha. Namještaj s dodatkom za pohranu i ugradbeni ormari najbolji su načini da dobijete maksimum u minumumu. I naravno, ako želite da vam doma bude ugodno, morate naučiti živjeti s manje, držati sve pospremljeno u ormarima, a sve vidljivo uredno.

Rasvjeta

Mali prostor je jedna stvar, ali mali i taman prostor je nešto sasvim drugo. Gotovo ništa nema toliku moć transformirnja sobe kao dobro osvjetljenje.

Izvor: mydomaine.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:41