Radionica u školi Mirjane Mikulec

KREATIVNA RADIONICA KOJA SE NE PROPUŠTA: Izradi svoj adventski vijenac!

Annie Spratt/Unsplash

 

Ako ste i vi jedni od onih koji svoj dom ukrašavaju božićnim ukrasima već krajem studenoga, onda nikako ne smijete propustiti novu kreativnu radionicu koja se održava u školi za dizajn interijera Mirjane Mikulec, Žerjavićeva 19 u Zagrebu. 

Ovoga puta, riječ je o radionici izrade adventskih vijenaca za stol pod stručnim vodstvom Goge Kičin iz cvjećarnice La Marco, dobro poznate zagrebačke cvjećarke čije ste predivne cvjetne kreacije zasigurno primijetili. O njezinim kreacijama pisali su i mnogi domaći mediji, a sada imate priliku naučiti nešto novo od ove iskusne majstorice i sami napraviti adventski vijenac koji koji će krasiti vaš dom za vrijeme najljepšeg doba u godini. Uz topli čaj, miris cimeta i klinčića, dobru atmosferu i lijepe dekoracije imat ćete priliku biti kreativni i savladati novu vještinu. 

Joyce Adams/Unsplash
 

Svaka polaznica, ili polaznik, svoj rad nosi kući, a radionica je namijenjena svima tako da vam ne trebaju nikakva predznanja. Želite se li se prijaviti, sve informacije su dostupne na LINKU >> www.skoladizajna.mirjanamikulec.com

Svi vole radionice! 

Ovo je druga u nizu radionica koja se održava u prostorima škole za dizajn interijera Mirjane Mikulec. Već ovog vikenda kreće popularna radionica Osnove keramike by Tea Radić koja se rasprodala u rekordnom roku - i to u dva termina. Akademska kiparica koja stoji iza brenda Terra Ceramica, tako otvara sezonu kreativnosti za nadolazeće blagdansko razdoblje jer će polaznici šalice ili zdjelice koje naprave, moći ponijeti kući kao poklon. 

U pripremi su i druge kreativne radionice, a sve informacije možete popratiti na webu škole - www.skoladizajna.mirjanamikulec.com kao i na društvenim mrežama Facebook @ skoladizajnaMM i Instagram @ skolazadizajninterijera

Izdvajamo

Iz drugih medija