MAKOVER KUHINJE ZA 2900 KUNA

Kuhinja prije i poslije uređenja

 

Ova malena kuhinjica veličine “poštanske marke” vlasništvo je Danielle Arceneaux, mlade konzultantice u odnosima s javnošću iz New Yorka. Stan u kojem živi već nekoliko godina vapi za adaptacijom, no vlasnica se odlučila prvo pozabaviti kuhinjom u kojoj provodi dosta vremena spremajući ukusne obroke nakon posla. Kuhinju je odlučila sama preurediti, iako je na tom području potpuna neznalica. Uređenje nije uključivalo zamjene kuhinjskih uređaja, ormara, električnih ni drugih instalacija.  Pogledajte! 

 

Kuhinja prije makeovera.

Budući da je velika ljubiteljica klasičnog britanskog dizajna, željela je da i njezina kuhinja bude u "rustikalnom" stilu. Za smeđi kuhinjski otok odabrala je lamperiju koju je sama izrezala na željenu veličinu te Loctite ljepilom zalijepila i malim čavlićima pričvrstila. Zatim je lamperiju izbrusila i obojila.

Mini makeover je uključivao i postavljanje novih pločica, a vlasnica se odlučila za jednostavne bijele metro pločice. U tu je svrhu posudila dijamantni rezač pločica te ih je izrezala i postavila preko postojećeg zida obloženog kamenom, a koristila je unaprijed zamiješenu smjesu. Sve radove je sama odradila, a od velike su joj pomoći bili uradi sam video uradci s YouTubea.

Kada je pomislila da je kuhinja gotova, shvatila je da joj nedostaje prostor za pohranu stvari. S time da nije željela trošiti dodatna sredstva za zamjenu gornjih ormarića novim, već je na postojeći ormar postavila policu od iverice, koju je obojila u bijelo. U konačnici je za makeover izdvojila 2900 kuna i dosta vremena. No, ne žali se već je ponosna i prezadovoljna izgledom svoje stare kuhinjice u novom ruhu. Bravo!

Nove police u kuhinji.

Izvor: Remodelista

Izdvajamo

Iz drugih medija