ZANIMLJIVI PROJEKTI

Lijepa i izdržljiva koža: 10 predivnih detalja od kože koje možete izraditi i sami

Koža vam može poslužiti za izradu ručkica, posudica za sitnice, držača za police i još puno toga

Neki od nas već godinama uređuju svoj dom sitnim detaljima iz kućne radinosti u čiju je izradu uneseno puno truda i ljubavi, a neki se tek počinju baviti različitim kreativnih pothvatima koji ih uveseljavaju i koje s ponosom potom izlažu na svojim policama. Neovisno o tome koliko ste vješti, postoje brojni jednostavni projekti kojima se možete zabaviti i pritom riješiti neki problem unutar svoga doma, uštedjeti i ukrasiti svoj dom na jedinstven i osoban način. Među zanimljivim materijalima koje možete iskoristiti kako biste uredili svoj dom (umjetna) koža predstavlja jedan koji će izgledati elegantno neovisno o tome kako ste ga odlučili iskoristili. Lijepa i izdržljiva, koža vam može poslužiti za izradu ručkica, posudica za sitnice, držača za police i slično pa stoga u nastavku pogledajte deset različitih projekata kojima možete nadograditi svoje uređenje!

JEDNOSTAVNO

Postoji li išta ljepše od luksuznog kožnog podmetača za miša? Još ako pritom ima sjajnu površinu boje ružičastog zlata, pretvorit će vaš radni stol u oličenje elegancije. Doznajte kako ga izraditi na poveznici.

Jednostavan detalj od kože može stari namještaj koji već posjedujete dovesti na višu razinu. Dodajte svojim umornim ormarićima ručkice od kože na ovaj način i vaš će prostor odmah izgledati zanimljivije!

Ovaj jednostavan projekt s kožom idealan je za ljubitelje fotografije koji svoju kameru vole uvijek imati uz sebe, a s ovim kožnim remenom oprema će vam izgledati profesionalno!

SREDNJE KOMPLICIRANO

Imate li kod kuće ostatke kože od nekog drugog projekta? Zašto ne biste od njih izradili male posudice za sitnice poput šminke, ključeva i sitniša! Na poveznici pogledajte kako!

Klasičnu bilježnicu možete dodatno zaštititi pomoću kožnih korica zbog kojih ćete je moći nositi posvuda bez brige da će se oštetiti. Jednostavne upute kako dodati korice svojoj bilježnici pronađite na linku.

Dokaz da je jednostavno uvijek lijepo predivne su police za čiju vam izradu trebaju kožne vrpce, vijci i drvena daska. Detaljniji opis pročitajte u članku.

KOMPLICIRANO

Nemate lijepu kutijicu za sunčane naočale? Izradite ovaj lijepi primjerak torbice za naočale!

Stare kartonske kutije možete preurediti pomoću starog kožnog remenja te time dobiti elegantne kutije za odlaganje odjeće i kućanskih predmeta. Doznajte na poveznici kako to učiniti.

Ako su vam ipak draže košare, pratite naputke koje možete pronaći ovdje.

image
 Erin Francois for Sugar & Cloth

Staru klupu možete pomoću kože preurediti u zanimljiv detalj uređenja. Doznajte na linku kako to učiniti.

Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2020 00:40