Čas posla

Lijepa i izdržljiva koža: Dotjerajte dom divnim detaljima od kože koje možete izraditi sami

 Houseologie, Alice & Lois,
Koža vam može poslužiti za izradu ručkica, posudica za sitnice, držača za police i još puno toga

Neki od nas već godinama uređuju svoj dom sitnim detaljima iz kućne radinosti u čiju je izradu uneseno puno truda i ljubavi, a neki se tek počinju baviti različitim kreativnih pothvatima koji ih uveseljavaju i koje s ponosom potom izlažu na svojim policama. Neovisno o tome koliko ste vješti, postoje brojni jednostavni projekti kojima se možete zabaviti i pritom riješiti neki problem unutar svoga doma, uštedjeti i ukrasiti svoj dom na jedinstven i osoban način. Među zanimljivim materijalima koje možete iskoristiti kako biste uredili svoj dom (umjetna) koža predstavlja jedan koji će izgledati elegantno neovisno o tome kako ste ga odlučili iskoristili. Lijepa i izdržljiva, koža vam može poslužiti za izradu ručkica, posudica za sitnice, držača za police i slično pa stoga u nastavku pogledajte deset različitih projekata kojima možete nadograditi svoje uređenje!

JEDNOSTAVNI PROJEKTI

image
Earnest Home Co

Postoji li išta ljepše od luksuznog kožnog podmetača za miša? Još ako pritom ima sjajnu površinu boje ružičastog zlata, pretvorit će vaš radni stol u oličenje elegancije. Doznajte kako ga izraditi na poveznici.

image
Houseologie

Jednostavan detalj od kože može stari namještaj koji već posjedujete dovesti na višu razinu. Dodajte svojim umornim ormarićima ručkice od kože na ovaj način i vaš će prostor odmah izgledati zanimljivije!

image
Almost Makes Perfect

Ovaj jednostavan projekt s kožom idealan je za ljubitelje fotografije koji svoju kameru vole uvijek imati uz sebe, a s ovim kožnim remenom oprema će vam izgledati profesionalno!

SREDNJE KOMPLICIRANI PROJEKTI

image
DIY in PDX

Imate li kod kuće ostatke kože od nekog drugog projekta? Zašto ne biste od njih izradili male posudice za sitnice poput šminke, ključeva i sitniša! Na poveznici pogledajte kako!

image
The Merrythought

Klasičnu bilježnicu možete dodatno zaštititi pomoću kožnih korica zbog kojih ćete je moći nositi posvuda bez brige da će se oštetiti. Jednostavne upute kako dodati korice svojoj bilježnici pronađite na linku.

image
Burkatron

Dokaz da je jednostavno uvijek lijepo predivne su police za čiju vam izradu trebaju kožne vrpce, vijci i drvena daska. Detaljniji opis pročitajte u članku.

KOMPLICIRANI PROJEKTI

image
Always Rooney

Nemate lijepu kutijicu za sunčane naočale? Izradite ovaj lijepi primjerak torbice za naočale!

image
Iron & Twine

Stare kartonske kutije možete preurediti pomoću starog kožnog remenja te time dobiti elegantne kutije za odlaganje odjeće i kućanskih predmeta. Doznajte na poveznici kako to učiniti.

image
Alice & Lois

Ako su vam ipak draže košare, pratite naputke koje možete pronaći ovdje.

image
Erin Francois

Staru klupu možete pomoću kože preurediti u zanimljiv detalj uređenja. Doznajte na linku kako to učiniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 10:37